Öpüşme krizi iddiaları doğru mu? Kızılcık Şerbeti’nde sorun ne?

‘Kızılcık Şerbeti‘ dizisinde ‘Nilay’ karakterini canlandıran Feyza Civelek‘in sevgili olup ayrılan öpüşme sahnelerini istemeyen bir dizi çiftinden bahsetmesinin peşinden gözler Doğukan Güngör’e çevrildi! Buradan şaşırtan bir hamle geldi. Doğukan Güngör ayrıldığı sevgilisini öpmek istememiş!

 

Kızılcık Şerbeti'nin "Nilay"ı Feyza Civelek, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda geçmişte birbirlerine aşık olup ayrılan ve öpüşme sahnesi istemeyen çiftlerden bahsetmişti. Civelek'in bu sözleri, aşık olup ayrıldıktan sonra öpüşme krizi yaşadıkları söylenen rol arkadaşları Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'na gönderme olarak yorumlandı.

SILA TÜRKOĞLU VE DOĞUKAN GÜNGÖR BU YÜZDEN ÖPÜŞMÜYOR!

Civelek'in sözleri: "Aşık olunca dünyanın en büyük aşıkları gibi davrananlar, ayrılınca düşman olanlar var. Bazıları yapımcıya 'Ben bu rolü oynamayacağım' diye sesleniyor." Doğukan Güngör yaptı . Dikkat çeken hareket!

Bu paylaşımı beğenen Güngör, sosyal medya dergisinde paylaşılan Feyza Civelek'in sözlerini beğenerek Sıla Türkoğlu'nun öpmek istemediği iddialarını doğrulamış oldu. Dizi de sevgili olan ikilinin, ayrıldıktan sonraki bu tutumu ise Civelek'in yorum yapmasına sebep olmuştu. İddiaların doğruluğu kanıtlandı! 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

"Metroya askılıyla binmesinler" demişti, sahneye jartiyerle çıktı
Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'i torbacısı sattı
Arka Sokaklar’ın sezon final tarihi belli oldu
Ceyda Düvenci’ye ihanet iddiası soruldu
Ajda Pekkan'ın Beşiktaş Stadyumu'nda vereceği konserinde kazanacağı ücret belli oldu