Ordu'da 3 Çocuğuna Cinsel İstismarda Bulunan Irak Uyruklu Şahıs Tutuklandı

Altınordu ilçesinde yaşayan Irak uyruklu M.J.K.A., yaşları 6 ila 14 arasında değişen 3 kızına cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla gözaltına alındı. M.J.K.A., çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ordu'da, 3 kızına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen bir adam, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yenimahalle Mahallesi'nde yaşayan N.A.S., 16 yıl önce evlendirilmiş olduğu eşi M.J.K.A.'nın, kızları N.M.J.A. (14), J.M.J.A. (11) ve A.A.'ya (16) cinsel istismarda bulunduğunu iddia ederek, 3 Ocak'ta polise şikayette bulundu.

N.A.S., ifadesinde eşini küçük kızına yönelik cinsel istismarda bulunurken yakaladığını ileri sürerek, "En küçük kızım A.A. Halk Eğitim Merkezi'ne gidiyordum. A.A. ile ilgili anlatacağım olaylar geçen yıl 10'uncu ayda oldu. Saat 15.00-16.00 sıralarında ben kızlarım N.M.J.A. ile J.M.J.A.'nın yanımda olduğunu ama küçük kızım A.A.'nın yanımda olmadığını fark ettim. Nerede olduğuna bakmaya gittiğimde başka bir odanın balkonunda eşimin istismarda bulunduğunu gördüm." dedi.

N.A.S., eşinin kızına istismarda bulunduğu anları telefon kamerası ile kayıt altına aldığını söyledi. Eşinin diğer kızları N.M.J.A. ile J.M.J.A.'ya da istismarda bulunduğunu öne sürdü.

Polis ekipleri, N.M.J.A. ile J.M.J.A.'nın ifadelerine başvurdu. Her iki kız çocuğu da babalarının kendilerine cinsel istismarda bulunduklarını söyledi.

M.J.K.A., suçlamaları reddederek gözaltına alındı. Dün sevk edildiği adliyede altsoyun cinsel istismarı suçlamasıyla çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Taşıyıcı annelik nedir? Yasal mıdır?
Antalya'da Köpek Kavgası Kanlı Bitti: Orhan S. Otomobilin Arkasına Bağlanıp Sürüklendi
Kahramanmaraş'ta Mobilya Fabrikasında Yıldırım Yangını: 30 Milyon Liralık Zarar!
Edirne'de 112'ye Gelen Çağrıların %58'i Gereksiz: Asılsız İhbarlar Acil Durumları Tehlikeye Atıyor
Türkiye, Gazze'ye 52 bin ton yardım gönderdi: Yardım listesinde birinci sırada