Ordu'da akıl almaz olay! Katili kuzeni çıktı

Ordu'nun Altınordu ilçesinde meydana gelen olayda, 40 yaşındaki Güvenç Bektaş'ın cadde ortasında bıçaklanarak öldürülmesi sonrasında cinayet şüphelisi olarak amcasının oğlu Hasan Bektaş gözaltına alındı. Güvenç Bektaş'ın öldürülmesiyle ilgili detaylı bilgi verilmemiş ancak cinayet zanlısı olarak ak

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, Selimiye Mahallesi Marangoz Caddesi'nde meydana gelen olayda, 40 yaşındaki Güvenç Bektaş'ın cadde ortasında bıçaklanarak öldürülmesi sonrasında, cinayet şüphelisi olarak amcasının oğlu 34 yaşındaki Hasan Bektaş gözaltına alındı ve daha sonra tutuklandı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Olayın yaşandığı gün, 10 Şubat'ta, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bir kişinin yaralı olarak yerde kanlar içinde yattığı ihbarı yapıldı. Bunun üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak Güvenç Bektaş, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Cinayet sonrası yapılan soruşturma kapsamında, Güvenç Bektaş'ın amcasının oğlu Hasan Bektaş, cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı ve ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu tür acı ve üzücü olaylar, yerel yetkililer ve polis birimleri tarafından detaylı bir şekilde soruşturulur. Adli süreç devam ederken, cinayetin nedenleri ve detaylarına ilişkin daha fazla bilgi edinmek için soruşturma devam edecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı: Dev kayalar yolu kapattı
Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve
Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi