Barış Arduç'un kızı Jan Asya’yla fotoğrafı sosyal medyayı salladı! Baba-kız pozuna yorum yağdı

Barış Arduç ile Gupse Özay çifti 6 senelik birlikteliklerini Temmuz 2020'de nikah masasına taşıdı. Barış Arduç ve Gupse Özay'ın mutlu evliliğinde 2022 senesinde kızları Jan Asya dünyaya geldi. Kızlarını gözlerden uzakta büyütmeyi tercih...

'Deliha' film setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Gupse Özay ve Barış Arduç çifti, 2020 senesinde evlendi. Ünlü çift, mutlu evliliklerini Jan Asya adını verdikleri kızlarıyla taçlandırdı.

Şimdilerde ailecek Çeşme'de tatilin keyfini çıkran Barış Arduç, 1 yaşındaki minik kızı Jan Asya'yla paylaşım yaptı. Kızıyla gün batımını seyreden Arduç, paylaşımının altına kalp emojisi koydu. Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Ünlü oyuncunun baba kız pozuna sosyal medyada; 'Maşallah', 'Çok güzelsiniz', 'Şahane bir fotoğraf', 'Babalık nasıl da yakışmış' gibi yorumlar yapıldı.

Barış Arduç 9 Ekim 1987 senesinde İsviçre'de doğdu. İsviçre'nin Scherzingen şehrinde doğup büyüyen daha sonra ailesiyle birlikte Türkiye'ye kesin dönüş yapan Arduç, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. Tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanıştıktan sonra profesyonel oyunculuğa adım attı.

İlk olarak, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili, Pis Yedili gibi dizilerde rol aldıktan sonra Benim İçin Üzülme, Bugünün Saraylısı ve Racon: Ailem İçin gibi dizilerde rol aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nde kötü haber: İzleyenler gidecek diye seviniyordu
Halima Aden Rüzgarı Esti!
Cüneyd tarikattan atıldı: Özgür Demirtaş'ın 'Kızıl Goncalar' yorumu dikkat çekti
Nihat Doğan ve Arzu Doğan'dan boşanma kararı: Boşanma sebebi dikkat çekti
Sevgilisini başka bir kadınla yakalamıştı: Aycan Yanaç açıklama yaptı