Orgeneral Musa Avsever’den Erdoğan’a: Size müteşekkirim, sarılmak istiyorum

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Güvenlik Kurulu toplantısına son kez katılan komutanlara hediyelerini takdim etti.

Askerliğe 1971 senesinde başladığını söyleyen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Erdoğan’a, “Size müteşekkirim, sarılmak istiyorum” dedi. Erdoğan, “Kendisi duygulandı, biz de duygulandık. Sağ ol" diyerek Orgeneral Musa Avsever’e sarıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki MGK, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. Son kez MGK toplantısına katılan, 30 Ağustos'ta emekliye ayrılacak olan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ve MGK Genel Sekreter Yardımcısı Tuğgeneral Alper Eser'e, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafınca saat ve çini armağan edildi.

Burada bir konuşma gerçekleştirerek askerliğe 1971 senesinde başladığını söyleyen Avsever, bir askerin gelebileceği en üst seviyeye geldiğini, bu şura ile emekliye ayrıldığını belirterek Erdoğan'a teşekkür etti. Konuşması sırasında duygulanan Avsever'e sarılan Erdoğan, "Kendisi duygulandı, biz de duygulandık. Sağ ol" diye ifade etti.

Politika Haberleri

"Atatürk’ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var"
İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı
Kadının Statüsü Genel Müdürü görevden alındı
Normalleşme umut verdi ama bir şey çıkmadı