Orhan Bursalı: Güya çalışanları ezenler marketler, stokçular

"Şüphesiz kontrol her zaman iyidir, kötü niyetliler mutlaka çıkar. Ama esas mesele, halkı enflasyon aracı ile soydurma politikasındadır''

Gazeteci  Orhan Bursalı, hayat pahalılığı ve satın alma gücünün gerilemesiyle ilgili olarak, "Yüksek enflasyon lakin düşük zamlarla millet sürekli olarak eziliyor. 'Biz çalışanlarımızı asla ezdirmeyeceğiz' sık kullanılan lafları ise ülkenin en büyük iktidar palavrasıdır. Güya çalışanları ezenler marketler! Stokçular! Etiket kontrolleri, halkın uğradığı büyük soygununu gözden kaçırmak için toplumun önüne sürülen yemler: Biz değil, suçlu onlar!" dedi. 

Bursalı, "Şüphesiz kontrol her zaman iyidir, kötü niyetliler mutlaka çıkar. Ama esas mesele, halkı enflasyon aracı ile soydurma politikasındadır. Gelirlerin hiçbir zaman enflasyon artışına yetişememesidir. İktidar, çalışanlara en büyük saldırıyı da son 3-4 yıldır yapıyor. Ekonomiyi uçuruma sürükleyen politikalar karşısında iktidarın gereksinim duyduğu parayı, ücretleri baskılayarak, yani halkı soyarak elde ediyor. Geçen yıl ve bu yıl enflasyon ile gelirler arasındaki fark tam bir uçuruma dönüştü" 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ajda Pekkan, Sezen Aksu'nun Sahneye Veda Kararını Değerlendirdi: 'Tansiyonum Yükseliyor!'
Türkiye'yi Bir Hafta Boyunca Etkisi Altına Alacak Çöl Tozu Uyarısı
Dikkat! E-Devlet'te Birikmiş Paranız Olabilir! Hemen Kontrol Edin!
Ünlü Türkücü Meğer Fabrikatörmüş: Mardin'de Üretip Kilosunu 14.000 Euro'ya Satıyor!
Ünlü oyuncu kendisinden 33 yaş küçük eşiyle podyumda!