Orhan Bursalı: Medyayı bitirme operasyonu tamamlandı

Doğan Medya Grubu bünyesindeki yayın organlarının tamamı Demirören Medya Grubu'na satıldı. 1 milyar 250 milyon liralık satış sonrası Hürriyet, Posta, Kanal D, CNN Türk'ün yeni sahibi Erdoğan Demirören oldu.Doğan Medya'nın...

Doğan Medya Grubu bünyesindeki yayın organlarının tamamı Demirören Medya Grubu'na satıldı. 1 milyar 250 milyon liralık satış sonrası Hürriyet, Posta, Kanal D, CNN Türk'ün yeni sahibi Erdoğan Demirören oldu.

Doğan Medya'nın satılmasına ilişkin Twitter üzerinden mesajlar paylaşan Orhan Bursalı "Doğan Medya Grubuna operasyon, aslında ülkede gazeteciliği tamamen bitirmektir." dedi. 

Orhan Bursalı'nın mesajlarının tamamı:

"Doğan medya 1,2 milyara milliyet patronuna satılmış.. Bunu kimin aldırdığına ilişkin bir şüphesi olan var mı.. twit atmıştım. sen al biz seni ihaleyle besleriz Artık tüm medya havuzlanmış durumda.. dünyada en büyük iktidar operasyonudur. Medyayı bitirme operasyonu tamamlandı.. Gruba gazetecilik yaptırmadılar. En son Mehmet Yılmaz'ı attırdılar, 2009 da 6 milar tl lik ceza ilk bitirme harekatıydı. Seçimlerden önce toplumu güdülemenin son noktası kondu.. Doğan Medya Grubu her şeye rağmen türkiyenin halkın vicdanıydı ve gazetecilik yapmak için çırpınıyordu.. yok edilen bu oldu.. Çünkü iktidara bu ülkeye vicdan gerekmiyor... Doğan Medya Grubuna operasyon, aslında ülkede gazeteciliği tamamen bitirmektir. On paralık etmek, güvensiz kılmak, bir kağıt parçasına dönüştürmek, yerlerde süründürmek, satılan değil dağıtılan yapmaktır. Tıpkı önceki havuz medyası gibi"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Masrafı yok diye bol bol ekildi: Sarı altında hasat erken başladı!
Ankara' da sağanak yağış sürecek mi? 5 Mayıs 2024 Ankara hava durumu
O bebek maması markasında zararlı madde tespiti edildi: Ürünler toplatılıyor
Popüler mama markasında zararlı madde: Toplatılıyor!
Kaçak tarikat yurdunda şok edici koşullar! Çocuklar hijyenik olmayan ortamda yaşıyor