Orhan Erdemir ile cinsel ilişki görüntüleri sızdı! Hakem Elif Karaarslan'dan dikkat çeken açıklama!

Eski TFF Gözlemcisi Orhan Erdemir ile cinsel ilişki görüntüleri ortaya çıkan hakem Elif Karaarslan hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Olayın ardından sosyal medya üzerindeki takipçi sayısı hızla arttı. İşte son detaylar...

TFF Gözlemcisi Orhan Erdemir ile cinsel ilişki iddialarına dair görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından hakem Elif Karaarslan hakkında dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Erdemir ile skandala karışan 24 yaşındaki Karaarslan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından ömür boyu men cezası aldı.

Karaarslan, yaşanan olaylar sonrasında binlerce takipçi kazandı. Cinsel içerikli videonun ortaya çıkmasının ardından, TFF 61 yaşındaki Erdemir’i de gözlemciliğinden ihraç etti. Genç hakem, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Hukuki olarak uzun bir yolum olacak ama bu süreci en güçlü şekilde atlatacağım. Desteğinizi bekliyorum. Ben zarar vermeye çalışılanlardan sadece biriyim, umarım son olur" ifadelerini kullandı.

İstanbul Kadıköy’de 9 Temmuz 2000 tarihinde doğan Elif Karaarslan, alt liglerde hakemlik yaparken sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.