Orhan Gencebay hastaneye kaldırıldı!

Orhan Gencebay'dan hayranlarını üzecek bir haber geldi. Gencebay'ın zehirlenerek hastaneye kaldırıldığı bilgisi Onur Akay'dan geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak haberi veren Akay, "Dün gece ateşi yükselen...

Orhan Gencebay'dan hayranlarını üzecek bir haber geldi. Gencebay'ın zehirlenerek hastaneye kaldırıldığı bilgisi Onur Akay'dan geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak haberi veren Akay, "Dün gece ateşi yükselen değerli sanatçımız Orhan Gencebay hastaneye kaldırıldı. Gencebay'a gıda zehirlenmesi teşhisi konuldu. Geceyi hastanede geçiren ve tedavisi devam eden ustamıza acil şifalar dilerim." diye konuştu. 

DONDURMADAN ZEHİRLENDİ
Onur Akay basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Dün gece evinde yediği dondurmadan zehirlenmiş. Karnı şişen ve şiddetli baş ağrısı ile yoğun halsizlikten şikâyet eden Orhan Gencebay'ı ambulansla hastaneye kaldırmışlar. Çok sevdiği ballı bademli dondurmadan zehirlendiği anlaşılmış. Değerli sanatçımız, hastanede yükselen ateşi ve gece boyunca kritik seyreden durumuyla, yakınlarını endişelendirmiş. Şu an sağlık durumu iyi." ifadelerini kullandı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye'de İç Hat Uçuşlarında Ekonomi Biletlerine Yüzde 30 Zam!
YouTube'dan Kullanıcılara Kötü Haber: Artık Videolar Durduğunda Reklam Oynayacak!
Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz Polemiğine Hülya Avşar Damga Vurdu!
Kirli Sepeti Dizisi Final Kararı ile Şok Etti!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Filistin Konusunu Görüşmek Üzere Yurtdışına Çıkıyor