Orkun Kökçü, Feyenoord'dan ayrılıyor ve Benfica'ya transfer oluyor

Feyenoord ile şampiyonluk yaşayan Orkun Kökçü, Benfica'ya transfer olacak 30 milyon euro bonservis bedeliyle ulusal futbolcuyu ekibine katarken, kontrata 120 milyon euro da özgür kalma maddesi koyacak. 22 yaşındaki yıldız, Feyenoord formasıyla 46 maçta 12 gol ve 5 asistlik skor katkısı verdi.

Bu sezon Feyenoord ile şampiyonluk sevinci yaşayan Orkun Kökçü, takımdan ayrılmak için gün sayıyor. Milli futbolcunun yeni adresi Benfica olacak.

SERBEST KALMA BEDELİ 120 MİLYON EURO

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Benfica, 30 milyon euro bonservis bedeliyle Orkun Kökçü'yü kadrosuna katmaya çok yakın. Milli futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalayacak olan Portekiz ekibi, kontrata 120 milyon euro da serbest kalma maddesi koyacak.

46 MAÇTA FORMA GİYDİ

Feyenoord ile şampiyonluğa ulaşan Orkun Kökçü, bu sezon Hollanda ekibinin formasını 46 maçta giydi. 22 yaşındaki yıldız bu karşılaşmalarda 12 gol ve 5 asistlik skor katkısı verdi.

 

ORKUN KÖKÇÜ KİMDİR?

Orkun Kökçü, Türk futbolunun yetenekli genç oyuncularından biridir. 29 Ocak 2001 tarihinde Hollanda'nın Haarlem şehrinde doğan Kökçü, futbol kariyerine Feyenoord altyapısında başlamıştır. Orta saha pozisyonunda görev alan Kökçü, teknik yetenekleri ve oyun görüşüyle dikkat çekmektedir. 2018 yılında Feyenoord'un A takımına yükselen genç oyuncu, kısa sürede önemli bir yer edinmiştir. Hem milli takım hem de kulüp düzeyinde başarılı performanslarıyla adından söz ettiren Orkun Kökçü, gelecek vaat eden bir futbolcu olarak gösterilmektedir.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Güler gollerine devam ediyor: Real Madrid Granada'yı 4-0 mağlup etti
Cristiano Ronaldo, Avrupa'ya Dönüş Biletini Aldı!
Real Madrid'de Arda Güler rüzgarı esmeye devam ediyor: Bir gol daha attı!
Beşiktaş, Rachid Ghezzal İle Yollarını Ayırıyor
Eski Futbolcu Tijani Babangida'nın Kardeşi Trafik Kazasında Kaybetti, Tijani Ağır Yaralı!