Orkun Kökçü Portekiz'i salladı! Milli futbolcu Aruouca maçındaki performansıyla göz doldurdu

Portekiz ekibi Benfica'nın Türk milli futbolcusu Orkun Kökçü, Aruouca karşısındaki performansıyla göz doldurdu. Ligde 3-0'lık galibiyetin mimarı olan 23 yaşındaki oyuncu, 1 gol atarken, bir de asistle takımına katkı sağladı.

Portekiz ekibi Benfica'nın başarılı milli futbolcumuz Orkun Kökçü, Aruouca'yı 3-0 mağlup ettikleri mücadelede yıldızlaştı. 23 yaşındaki genç yetenek, karşılaşmada 1 gol ve 1 asistle takımına önemli bir katkı sağladı.

AROUCA KARŞISINDA ORKUN KÖKÇÜ SAHNE ALDI

Portekiz Premier Lig'in 16. haftasında Benfica ile Arouca arasındaki mücadele, Benfica'nın 3-0 galibiyetiyle sona erdi. Orkun Kökçü, bu önemli zaferde 90 dakika sahada kalarak 1 gol ve 1 asistle parladı. Oyuncu, 47. dakikada attığı golle takımını 2-0 öne geçirirken, 85. dakikada da Peter Musa'nın golüne asist yaparak skoru belirledi.

BENFİCA, LİDER SPORTİNG'İ TAKİBİNİ SÜRDÜRDÜ

Bu galibiyetle Benfica, puanını 39'a yükselterek lider Sporting'in hemen arkasında 40 puanla ikinci sıradaki yerini korudu. Ligdeki başarılı performansıyla K

KÖKÇÜ'NÜN BENFİCA PERFORMANSI PERFORMANSI

Benfica'ya sezon başında transfer olan Orkun Kökçü, bu sezonki performansını artırarak takımına ikinci gol sevincini yaşattı. İlk golünü Vitoria Guimares maçında atan genç oyuncu, yetenekleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Milli oyuncu Benfica'da süre aldığı 12 maçta 2 gol 3 asistlik katkı sağladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Güler gollerine devam ediyor: Real Madrid Granada'yı 4-0 mağlup etti
Cristiano Ronaldo, Avrupa'ya Dönüş Biletini Aldı!
Real Madrid'de Arda Güler rüzgarı esmeye devam ediyor: Bir gol daha attı!
Beşiktaş, Rachid Ghezzal İle Yollarını Ayırıyor
Eski Futbolcu Tijani Babangida'nın Kardeşi Trafik Kazasında Kaybetti, Tijani Ağır Yaralı!