Ortaköy katliamcısı memleketinde bile arananlar listesindeymiş!

Ortaköy'deki terör saldırısının faili Abdülkadir  Masharipov'un, terör örgütü üyesi olduğu için memleketi Özbekistan'da  arananlar  listesinde yer aldığı bildirildi.Özbekistan güvenlik birimlerinden bir yetkilinin Ortaköy'de...

Ortaköy'deki terör saldırısının faili Abdülkadir  Masharipov'un, terör örgütü üyesi olduğu için memleketi Özbekistan'da  arananlar  listesinde yer aldığı bildirildi.

Özbekistan güvenlik birimlerinden bir yetkilinin Ortaköy'de bir eğlence merkezindeki 39 kişinin hayatını kaybettiği saldırının  faili Abdülkadir Masharipov'un, 6 yıl önce Özbekistan'dan ayrılarak Afganistan'a  geçtiğini söyledi. Özbek yetkili, Masharipov'un, Afganistan'da terör örgütüne üye  olduğu bilgisi üzerine Özbekistan'da arananlar listesine alındığını belirtti.

Kod adı Ebu Muhammed Horasani olan Masharipov'un ülkenin doğusundaki  Kokand şehrine kayıtlı olduğunu anlatan yetkili, Özbek makamların, terörist  hakkındaki bilgilerin paylaşımı konusunda Türk muhataplarıyla irtibat halinde  olduğunu vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

ATM'lerde Küçük Banknot Krizi: 20, 10 ve 5 TL'lik Banknotlar Kabul Edilmiyor!
Küçükçekmece'de Çocuğun Ölümüyle İlgili Verme Süreci Başladı
Adana'da Çiftlik Operasyonu: Silah ve Firariler Ele Geçirildi
Kalkım Belediye Başkanı Zeynep Çelik, AK Parti Milletvekili Ayhan Gider'i Ziyaret Etti
Emekli Maaşları Temmuz'da Artıyor! Ali Tezel Rakamları Açıkladı!