Oruç Reis ve Limnos gemileri çarpıştı!

Yunan Savunma Bakanlığı'nda bazı kaynaklardan edinilen bilgiye göre geçtiğimiz çarşamba günü Türk savaş gemisi Oruç Reis ile Yunan savaş gemisi Limnos kafa kafaya gelerek çarpıştı. Kazada Limnos'un hasar almadığı belirtildi

Yunan Savunma Bakanlığı'ndan bazı kaynaklar, Çarşamba günü Yunan ve Türk savaş gemilerinin "minik bir çarpışma" yaşadığını aktardı. Kaynaklar, bu minik çarpışmanın bir kaza olduğunu söyledi.

Türkiye ile Yunanistan arasında gerilim tırmanırken, Çarşamba günü tansiyonun üst seviyeye çıktığı ortaya çıktı. Reuters haber ajansına konuşan Yunan yetkililer, Türk ve Yunan savaş gemilerinin kafa kafaya geldiğini açıkladı. İsmini açıklamayan kaynaklar, “Savaş gemileri minik bir çarpışma yaşadı. Bu bir kazaydı. Limnos gemisi hasar görmedi” ifadesini kullandı.

Oruç Reis’in yolunu değiştirmek için geminin üzerine süren Limnos isimli gemiye Türk savaş gemilerinin müdahale etmesiyle az kalsın kafa kafaya çarpışma yaşanacağı açıklanırken, gemilerin birbirine hafif bir şekilde çarptığı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Eski İYİ Parti üyesi Yusuf Halaçoğlu, yeni bir parti kurma hazırlığı içinde: Adını duyurdu!
"İsrail, Hamas’ın taleplerini kabul etmeyecek ve savaşmaya devam edecektir"
"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!