Osimhen derbi öncesi fena parladı! Söylediklerini duyan Icardi ve Batshuayi çılgına dönecek!

Galatasaray, 21 Eylül'de Kadıköy'de Fenerbahçe ile karşılaşacağı derbiye hazırlanırken, dünya basını sarı-kırmızılı ekibin son transferi yıldız oyuncu Victor Osimhen'den bahsediyor.

Galatasaray, 21 Eylül'de Kadıköy'de Fenerbahçe ile karşılaşacağı derbiye hazırlanırken, dünya basını sarı-kırmızılı ekibin son transferi yıldız oyuncu Victor Osimhen'den bahsediyor. Galatasaray formasıyla ilk maçına Çaykur Rizespor karşısında çıkan Nijeryalı oyuncu, takımının ikinci golüne yaptığı asist ve sergilediği performansla büyük ilgi topladı.

Fransız gazetesi L'Equipe, Osimhen ile ilgili ilginç bir detayı gün yüzüne çıkardı. "Yanlış Dokuz" başlıklı habere göre, Fransız devi PSG yaz transfer dönemi boyunca Nijeryalı yıldızı kadrosuna katmak istedi. Ancak bu transferi gerçekleştiremeyince, alternatif olarak Desire Doue'yi 50 milyon euro bedelle kadrosuna kattı.

Nijerya basını da Osimhen için şu ifadelere yer verdi:

"Icardi ve Batshuayi'ye rağmen Nijeryalı oyuncu kısa sürede Galatasaray'da taraftarların favorisi haline geldi. Osimhen, Icardi ve Batsh-uayi'yi yedek kulübesine iterek ilk forvet pozisyonunu garantiledi. Teknik Direktör Okan Buruk çoklu forvetlerin yer aldığı dizilişler deneyebilir, ama Osimhen rekabetten endişe duymuyor. Bunu gelişim için bir fırsat olarak görüyor.

Osimhen'in 2025 Haziran'da sona erecek kiralık dönemi süresince öncelikli hedefi, takım çalışmasını teşvik ederek ve arkadaşlarından bir şeyler öğrenmek ve takımda önemli bir etki yaratmak."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.