Osimhen'in röveşata golü dünya futbol tarihine geçti

Galatasaray'ın Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen, Antalyaspor'a attığı 2,32 metre yükseklikten kaydettiği röveşata golüyle tarihe geçti.

Galatasaray'ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen, Süper Lig'de Antalyaspor'a attığı muhteşem röveşata golüyle futbol tarihine adını yazdırdı. 2,32 metre yüksekten kaydettiği bu gol, 2,30 metreyi aşan röveşata golleri arasında ikinci sırada yer alırken, Cristiano Ronaldo'nun 2,38 metrelik rekoruna da çok yaklaştı.

Galatasaray'ın Nijeryalı forveti Victor Osimhen, Süper Lig'de Antalyaspor'a attığı röveşata golüyle dünya futbolu tarihine geçti. Osimhen'in, sarı-kırmızılı takımın Antalyaspor'u deplasmanda 3-0 yendiği maçta, 2,32 metre yükseklikten kaydettiği bu gol, tarihte 2,30 metre sınırını aşan ikinci röveşata golü oldu. 

Bu rekor, 2017-2018 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Cristiano Ronaldo'nun, Juventus'a karşı 2,38 metre yükseklikten attığı röveşata golü ile birlikte kaydedildi. Osimhen'in bu golü, yılın en güzel golleri arasında gösteriliyor ve yıldız futbolcunun 2,32 metre yüksekliğe çıkarak topa vurması dikkat çekti. 25 yaşındaki Galatasaray golcüsü, Ronaldo'nun tarihteki en yüksek röveşata golüne çok yaklaşarak büyük bir başarıya imza attı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.