Oslo’dan İstanbul’a: Norveç Hava Yolları Seferlerine Hazır

Norveç Hava Yolları, 14 Nisan'dan itibaren İstanbul'a seferlere başlıyor! Oslo-İstanbul güzergahında haftada iki kez uçuşlar düzenlenecek. İstanbul Havalimanı'nın uluslararası uçuş ağına önemli bir katkı sağlayacak.

Norveç Hava Yolları, İstanbul'un uluslararası hava trafiğine katılıyor! 14 Nisan'dan itibaren Oslo-İstanbul seferleriyle, İstanbul Havalimanı'nın zengin uçuş ağına önemli bir ek katkı sağlayacak.

İstanbul Havalimanı'nın işletmecisi olan İGA, Norveç Hava Yolları'nın 14 Nisan'dan itibaren Oslo-İstanbul seferlerine başlayacağını duyurdu. Sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada, "Norveç Hava Yolları, 14 Nisan 2024 tarihinden itibaren çarşamba ve cuma günleri Oslo'dan İstanbul Havalimanı'na uçuşlara başlayacak. Güvenli ve keyifli uçuşlar dileriz" ifadesine yer verildi. Bu yeni eklenen seferlerle birlikte İstanbul Havalimanı'na uçuş yapan hava yolu şirketi sayısı 101'e ulaşmış olacak.

Bu yeni eklenen seferler, İstanbul Havalimanı'nın uluslararası uçuş ağına önemli bir katkı sağlayacak ve yolcular için daha fazla seçenek sunacak. Norveç Hava Yolları'nın İstanbul'a düzenleyeceği seferlerle birlikte, İstanbul'un küresel bağlantıları ve uluslararası uçuş ağı daha da genişlemiş olacak. Bu gelişme, İstanbul'un hem ticari hem de turistik anlamda uluslararası alanda daha fazla önem kazandığını gösteriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Türkiye'deki 5 Büyük Yabancı Özel Okula Milyonlarca Ceza Yağdı!
TÜGVA ve Ensar Vakfı ile imzalanan protokolleri feshedildi!
Kaçak Elektrik Kullanarak Bitcoin Üretimi Yapanlar Gözaltına Alındı!
Kadın cinayetleri bitmiyor! Manisa'da 3 çocuk annesi katledildi
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Toplandı: 'Trolleşme' Tehlikesine Dikkat!