Osman Gökçek'in ilk rakibi belli oldu

Ankara Ticaret Odası'nda 3 Aralık’ta yapılacak seçim öncesinde Osman Gökçek’e ilk resmi rakip çıktı. Gürsel Baran, bugün düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını resmen açıkladı. Seçimde aday olabileceği sinyali...

Ankara Ticaret Odası'nda 3 Aralık’ta yapılacak seçim öncesinde Osman Gökçek’e ilk resmi rakip çıktı. Gürsel Baran, bugün düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını resmen açıkladı. Seçimde aday olabileceği sinyali veren Mustafa Deryal de aday olmayarak Gürsel Baran'ı desteklediğini duyurdu.

Gürsel Baran, "Komiteden bir grup arkadaşın istifa ettirilmesi birkaç gün sonra yönetim kurulunun çoğunluğunun istifa ettirilmesi ve arkasından bu bir hafta içinde odaya gelen kardeşimizin arkadaşımızın (Osman Gökçek) burada aday olması. Burası Ankara Ticaret Odası, buranın kendine göre teamülleri var. Bir hafta içinde bütün bu işlerin yaptırılmasını çok doğru bulmadık. 2013’teki oyun kurucuların bugün tekrar oyun kurucu olmasına müsaade etmek istemiyoruz. Buranın kendine göre teamülleri var" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

AKP'li Turgut Altınok'un Belediye Borcu Yok Artık Dedirtti: Tam 1 Milyar 755 Milyon Lira!
Fayanslariniz Parlasın! Leke Bırakmadan Fayans Temizlemenin Sırrı Ustalardan!
Ortaköy Mahallesi'nde Sembolik Düğün: Eşeklerin Korunma Çağrısı
ATM'lerde Küçük Banknot Krizi: 20, 10 ve 5 TL'lik Banknotlar Kabul Edilmiyor!
Küçükçekmece'de Çocuğun Ölümüyle İlgili Verme Süreci Başladı