Osmanlı Fabrikasından Lüks Otele: 3 Gün Sürecek VIP Parti ile Açılıyor!

Vakko’nun sahibi Cem Hakko, turizmdeki ikinci büyük adımını atarak tarihi bir Osmanlı fabrikasından dönüştürülen Vakko Hotel & Residence Sumahan’ı açıyor. Otel, Kasım ayında özel bir partiyle misafirlerine kapılarını açacak.

Vakko'nun sahibi ünlü iş insanı Cem Hakko, hazır giyim sektöründeki başarılarının ardından turizm sektöründe de iddialı bir adım atarak ikinci otelini açmaya hazırlanıyor. İlk otelini geçtiğimiz kış Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde açan Hakko, bu kez boğazın incisi Çengelköy’de, tarihi bir Osmanlı fabrikasından dönüştürülen Sumahan on the Water otelini Vakko Hotel & Residence Sumahan adıyla yeniden hayata geçiriyor.

TARİHİ DOKU, MODERN KONFORLA BULUŞUYOR

Cem Hakko, uzun süreliğine kiraladığı Sumahan on the Water otelini, ünlü mimar Moris Koher ve ekibi tarafından özenle restore ettirdi. Yeniden doğuşa sahne olan bu tarihi mekan, 5-6-7 Kasım tarihlerinde üç gün sürecek özel bir VIP parti ile görkemli bir açılışa imza atacak.

İSTANBUL’A YENİ BİR DEĞER: VAKKO HOTEL & RESIDENCE SUMAHAN

Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, bu yatırımı sadece bir otel açılışı olarak değil, İstanbul’a değer katan bir armağan olarak görüyor. Hakko, "İstanbul'u ziyaret eden herkesin burada unutulmaz hatıralar biriktireceğinden eminiz" dedi. Vakko CEO'su Jaklin Güner ise, projenin İstanbul’un turizm potansiyeline büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.