Osmanlıspor: Riekerink zemine şükretsin

Osmanlıspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven, Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink'in Osmanlı Stadı'na dair eleştirilerini yanıtlarken, Sarı Kırmızılılar'ın teknik ekibinin maçtan önce saha zeminini incelediğini söyledi.Yurtgüven...

Osmanlıspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven, Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink'in Osmanlı Stadı'na dair eleştirilerini yanıtlarken, Sarı Kırmızılılar'ın teknik ekibinin maçtan önce saha zeminini incelediğini söyledi.

Yurtgüven şunları söyledi: "Sayın Riekerink bu incelemeden ve maç ısınmasından sonra futbolcularına doğru krampon seçimi yaptıramıyor ve aksine Osmanlısporlu futbolcular doğru krampon seçimi yapabiliyorsa bu başarısızlığının öz eleştirisini bahanelere sığınmadan dürüstçe kendisi yapmalıdır."   

Süper Lig talimatlarında ve geleneklerinde maçın oynanacağı statta rakip takımın antrenman yapması gibi bir durumun söz konusu olmadığını da dile getiren Yurtgüven, şöyle konuştu: "Kulübümüz futbolcuları da Osmanlı Stadı'nda maç öncesi herhangi bir antrenman yapmamışlardır. Öte yandan maçtan bir gün önce Galatasaray teknik ekibinin sahayı inceleme talebine kulübümüz yönetimi onay verdi. Ben de bizzat bu incelemeler sırasında Galatasaray teknik ekibine refakat ettim ve zeminle ilgili bilgileri de kendileri ile paylaştım."

Genel menajer Yurtgüven, tüm spor kamuoyunun ortak görüşünün, zeminin Osmanlısporlu futbolcuları daha çok etkilediği yönünde olduğunu savunarak, "Sayın Riekerink zeminden şikayet etmek yerine bu zemine şükretmelidir. Zira bu zemin kariyerinde ciddi bir yara almasını önlemiş ve kendisini de çok mutlu eden 1 puanı armağan etmiştir" diye konuştu.

Daha fazla:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe Doğuş Yelken Takımı Paris 2024 için 7 Sporcuyla Kota Aldı!
Galatasaray'ın Başarısının Sırrı: Okan Buruk'un Yenilikçi Oyun Taktiği
Genç Yetenek Lando Norris, Miami Grand Prix'inde Zafer Kazandı
Yunusemre Belediyesi Yağlı Güreş Takımı'ndan Melih Özdemir Altın Madalya Kazandı
Beşiktaş, İtalya'ya yöneliyor: Vincenzo Italiano ve Raffaele Palladino hedefte