ÖSYM, YKS Soru ve Cevaplarını Yayınladı!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) oturumlarının temel soru kitapçıkları ve yanıt anahtarlarını erişime açtı. Detaylı bilgi ve dokümanlar için ÖSYM'nin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

ÖSYM'DEN SINAV SORU VE CEVAPLARI HAKKINDA ÖNEMLI DUYURU

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), dün gerçekleştirilen Temel Yeterlilik Testi (TYT) ile bugün yapılan Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) temel soru kitapçıkları ve yanıt anahtarlarının erişime açıldığını duyurdu.

ÖSYM'nin resmi web sitesinde yayımlanan açıklamada, sınavlara giren adayların merakla beklediği temel soru kitapçıkları ve yanıt anahtarlarına ÖSYM'nin web sitesinde yer alan ilgili bağlantılar aracılığıyla ulaşılabileceği belirtildi. Adaylar, TYT, AYT ve YDT sınavlarının temel soru kitapçıkları ile yanıt anahtarlarını inceleyerek sınav performanslarını değerlendirme fırsatı bulabilecekler.

ÖSYM yetkilileri, sınav sürecinin şeffaflığını ve güvenilirliğini korumak adına temel soru kitapçıkları ve yanıt anahtarlarını kamuoyunun erişimine sunduklarını vurguladı. Adaylar, sınav sonuçları açıklanmadan önce bu belgeler üzerinden yaptıkları cevapları kontrol edebilir ve sınavda nasıl bir performans sergilediklerini önceden değerlendirebilirler.

Detaylı bilgiye ve ilgili dokümanlara ÖSYM'nin resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.