Otel odasında baygın bulunan Johnny Depp intihar girişiminde mi bulundu? Olay sonrası ilk açıklama geldi

Hollywood Vampires'ın dünya turnesi kapsamında Budapeşte'de bulunan Johnny Depp'in otel odasında baygın halde bulunmuş olduğu iddia edildi. Ünlü ismin yüksek doz uyuşturucu madde kullanımından dolayı komaya girmiş olduğu öne sürülürken...

Dünyaca meşhur oyuncu ve müzisyen Johnny Depp, Karayip Korsanları'daki Jack Sparrow görevi ile hafızalara kazınmıştı. Eski eşi Amber Heard ile olaylı bir boşanma süreci geçiren Deep, Budapeşte'deki konseri için Macaristan'a gitti. Bir otelde konaklayan Depp, odada baygın halde bulunmuş oldu.

Uyuşturucu ve alkol benzer biçimde fena alışkanlıklar sonucu geçmişte kargaşa ve bunalımlı dönemler yaşayan Johnny Depp, müzik grubu Hollywood Vampires beraber konser için gittiği Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de kalıdığı otel odasında baygın halde bulunmuş olduğu ileri sürüldü.

Macaristan basınına yansıyan haberlere nazaran; Johnny Depp'in aşırı dozda uyuşturucu ya da alkol sebebiyle bilincini kaybetmiş olduğu açıklandı. Başka bir iddiaya nazaran ise; Johnny Depp intihar girişiminde bulunmuş oldu.

Olayın peşinden Hollywood Vampires, Budapeşte konserini iptal etti.

Basına yansıyan haberlerin peşinden Hollywood Vampires, sosyal medya hesaplarından izahat yapmış oldu. Üstünkörü bir halde meydana getirilen açıklamada, "Tüm grup üyelerinin güvende ve sıhhatli olduğundan güvenilir olabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde sizi Polonya, Almanya ve ABD'de görmeyi dört gözle bekliyoruz" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Dilber bu kez kombiniyle dillere düştü
Bir dizi daha erken final yapıyor
Mr. Dosso Dossi Dj setinin başına geçti, heyecan dorukta!
Wanda Nara'nın Cesur Pozları Beğeni Topladı!
Simge Sağın, sahnede Icardi'ye selam gönderdi: Yeni bir aşk yolda mı?