Otobüs Durağında Şaşırtan İlan: Eş Arayan Vatandaşın İlginç Adımı!

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde yaşayan bir vatandaş, otobüs duraklarına yapıştırdığı ilan ile eş arayışını kamuoyuna duyurdu. İlanı gören vatandaşlar, evlilik için belirtilen kriterler karşısında hem şaşırdı hem de gülümsedi.

Türkiye'de yaşayan milyonlar, zaman zaman şaşırtıcı olaylarla karşılaşmaya devam ediyor.

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde yaşayan bir vatandaş, aradığı aşkı bulamayınca ilginç bir adım attı. Otobüs durağına evlilik ilanı yapıştırdı. İlanda telefon numarası da paylaşan ve taliplerini beklediğini belirten kişi, aradığı eş adayında olmasını istediği özellikleri şöyle sıraladı:

"Lise mezunu, lise terk ve ortaokul mezunu olup evlenmek isteyen dürüst ciddi bayanların aramasını önemle rica ederim."

İlanı görenler, başlangıçta şakayla karışık karşıladılar ve gerçekliğine inanmakta zorlandılar. Durakta otobüs bekleyen vatandaşlar, yazıyı şaşkınlıkla okurken, ilandaki telefon numaralarına ise henüz bir yanıt gelmediği öğrenildi.

Bahattin Demirçalı adlı bir vatandaş, ilanı görünce büyük şaşkınlık yaşadı ve durumun şaka olmasını umut ettiğini belirtti. Demirçalı, "Bunu görünce insan üzülüyor. Herhalde şakadır diye düşünmek istiyorum. Eğer gerçekten bu kadar çaresizlikse üzücü olur. Umarım sosyal bir deneydir" dedi.

Bu olay, hem gülünç hem de düşündürücü bir durumu ortaya koyarken, vatandaşların tepkileri de farklı duyguları yansıttı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.