Otobüste Kavga Ortalığı Karıştırdı: Gerekçe Dinleyenleri Şaşırttı!

Bursa'da bir yolcu, inmek istediği durakta durmadığını iddia ettiği otobüs şoförüyle yumruk yumruğa kavga etti. Olay, otobüsün içinden başlayarak dışarıya taştı ve kargaşa anları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

BURSA'DA OTOBÜS KAVGASI: YOLCU VE ŞOFÖR YUMRUK YUMRUĞA GELDI

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Demirtaşpaşa Mahallesi'nde, dün öğle saatlerinde bir kavga olayı yaşandı. Terminal seferini yapan bir belediye otobüsündeki yolcu, "Düğmeye bastım. Neden durakta durmuyorsun?" diyerek şoföre bağırdı ve duruma tepki göstererek şoförün üzerine yürüdü.

Otobüs şoförü, yolcunun agresif tutumuna karşılık vererek aracı durdurdu. İkili arasında yaşanan gerginlik kısa sürede kavgaya dönüştü. İlk olarak otobüs içinde başlayan kavga, daha sonra otobüs dışına taştı. Olay sırasında diğer yolcular, tarafları ayırmaya çalıştı ve o anlar bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yaşanan kavga, otobüsün içinde ve dışında büyük bir gürültüyle devam ederken, çevredekilerin müdahalesiyle sona erdi. Olay, toplu taşıma araçlarındaki iletişim sorunlarını ve güvenlik açığını bir kez daha gözler önüne serdi. Olayın ardından, otobüs şoförüne ve yolcuya yönelik resmi incelemelerin başlatıldığı öğrenildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.