Otobüste Yaşlı Adam ve Eşinin Darp Edilmesiyle İlgili Davada 17 Yaşındaki Şüpheli Tahliye Edildi!

Mersin'de otobüste yaşlı bir çiftin darp edilmesiyle ilgili olarak görülen davada, tutuklu sanıklardan okul müdürü İsmet T'nin 17 yaşındaki oğlu tahliye edildi. Olayla ilgili detaylar mahkeme tarafından incelenmeye devam ediyor.

Mersin'de, 15 Aralık 2023 tarihinde Mersin Şehir Hastanesi'ne giden bir otobüste yaşanan olayda, Tarsus ilçesinde bir lisenin müdürü olduğu öğrenilen İsmet T. ile oğlu A.O.T. (17), felçli ve böbrek yetmezliği çeken Ramazan Polat (77) ve eşi Hamdiye Polat'ı (71) darp etmişti. Tutuklu sanıklardan okul müdürü İsmet T.'nin 17 yaşındaki oğluna tahliye kararı verilmiş, babası ile ilgili duruşma ise öğleden sonra yapılacak.

Duruşmanın ardından müşteki avukatı Hasan Hüseyin Öztürk, 17 yaşındaki sanığın tahliye kararını kabul etmediklerini belirterek, infaz kanunu gereği verilen kararın kabul edilemez olduğunu ifade etti. Öztürk ayrıca, okul müdürü baba İsmet T. hakkındaki davanın 19. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüleceğini duyurdu.

Olayın meydana geldiği otobüsün güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerin ardından, 17 Ocak 2024 tarihinde İsmet T. tutuklanırken, 28 Şubat 2024 tarihinde de müdürün oğlu A.O.T. tekrar gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, olayla ilgili bilgi alındıktan sonra okul müdürünün açığa alındığını ve idari tahkikat başlatıldığını duyurmuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

3. Sayfa Haberleri

Özel halk otobüsü yayalara çarptı: Anne öldü, oğlu yaralandı
Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti