Otobüsten indikten sonra tartıştığı kişiyi bıçakla yaraladı: dehşet anlatı kameralara yansıdı

Ankara'nın Mamak ilçesinde yaşanan olayda, B.A. (45), belediye otobüsünde tartıştığı K.A. tarafından indikten sonra bıçaklanarak ağır yaralandı. Olayın güvenlik kamerasına yansıyan anları, olayın şiddetini gözler önüne serdi.

Ankara'nın Mamak ilçesinde yaşanan olayda, B.A. (45), belediye otobüsünde tartıştığı K.A. tarafından indikten sonra bıçaklanarak ağır yaralandı. Kaçan şüpheli, polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayın güvenlik kamerasına yansıyan anları, olayın şiddetini gözler önüne serdi.

Olay, dün akşam saatlerinde Çağlayan Mahallesi'nde gerçekleşti. B.A. ile psikolojik sorunları olduğu belirtilen K.A. arasında otobüste başlayan tartışma, indikten sonra kavgaya dönüştü. K.A., yanında bulundurduğu bıçakla B.A.'ya saldırarak olay yerinden kaçtı. B.A. ise aldığı bıçak darbeleriyle yaralanırken, çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Güvenlik kamerası görüntüleri, yaşanan şiddetin boyutunu gözler önüne serdi ve olayın detaylarına ışık tuttu. Bu olay, ilçede yaşanan güvenlik endişelerini artırırken, polisin şüpheliyi hızla yakalaması ise toplumda rahatlama sağladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı