Otobüsün farından rahatsız olan baba-oğul, şoförü darp etti

Denizli'de halk otobüsü sürücüsü Mustafa Yıldırım, son durağa geldikten sonra kıraathaneye gitti. Dönüşte, bir vatandaşın farlarını kapatmasını istemesi sonrası saldırıya uğradı. Olay yerine gelen saldırganın oğlu da Yıldırım’a saldırarak yaralanmasına neden oldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait halk otobüsünün sürücüsü Mustafa Yıldırım, 22:55'te son durağa ulaştı. Kalkışına kısa bir süre kala gereksinimlerini gidermek için durağın yanındaki kıraathaneye gitti. Bu esnada, kıraathaneden Mustafa Yıldırım'ı çağıran Hüseyin K., otobüsün farlarını kapatmasını istedi. Kalkış saatinin geldiğini fark eden Yıldırım, araca doğru yöneldiği sırada Hüseyin K. elindeki sopayla ona saldırdı.

Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle ikili ayrılsa da, Hüseyin K.'nın oğlu Haluk K. motosikletle olay yerine gelerek Mustafa Yıldırım'a saldırdı. Yüzünden yaralanan Yıldırım hastaneye kaldırılırken, baba ve oğlu gözaltına alındı.

Yaşadığı olayı anlatan Mustafa Yıldırım, "Son durakta aracımı bıraktım ve ihtiyaç için kıraathaneye gittim. Kalkış saatime yakın bir kişi yanıma gelerek farlarımı kapatmamı istedi. Ben de kalkış saatimin geldiğini belirterek araca yöneldim. O sırada sopayla bana saldırdı. Ayrıldıktan sonra oğlu geldi ve ikisi birlikte saldırdı. Bu olay son değil, ama son olmasını istiyoruz. Hukuki haklarımı arayacağım. Bugün bana yapılan bu saldırı, bir başka arkadaşım için daha ağır sonuçlar doğurabilir. Biraz daha saygı istiyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.