Otokoç ikinci el otomobil sektöründe liderliğini pekiştirmek için adım attı: Koç grubu büyüyor!

Türkiye'nin önde gelen ikinci el otomotiv sektörü şirketi Otokoç 2. El, satış kanallarını genişletmek amacıyla Gaziantep'te yeni bir bayi açılışı gerçekleştirdi.

Türkiye'nin önde gelen ikinci el otomotiv sektörü şirketi Otokoç 2. El, satış kanallarını genişletmek amacıyla Gaziantep'te yeni bir bayi açılışı gerçekleştirdi.

7 Mayıs 2024 Salı günü düzenlenen açılış törenine Otokoç Otomotiv'in lideri İnan Ekici, 2. El ve Filo Operasyonları İş Birimi Lideri Birkan Çalışkan, Pazarlama ve Dijital Platformlar Lideri Esra Arslanbaş Kaynak, 2. El Perakende ve Network Lideri Taylan Filiz ile bayi sahibi İsmail Kurtul'un yanı sıra birçok davetli ve basın mensubu da katıldı.

2024 HEDEFİNDE 20 BAYİ VAR

Otokoç Otomotiv'in lideri İnan Ekici, sektörün sürekli büyüdüğünü ve 96 yıldır sektörde standartları belirlediklerini ifade etti. Otokoç 2. El, Türkiye genelinde 30 farklı lokasyonda hizmetlerini sürdürüyor ve 2024 yılında 50 bini aşkın araç satışı hedefliyor.

Otokoç Otomotiv 2. El ve Filo Operasyonları Lideri Birkan Çalışkan, şirketin büyüme sürecini sürdürdüğünü ve Gaziantep dışında Denizli, Mardin, Hatay, Malatya, Kayseri, Sivas, Erzurum ve Şanlıurfa gibi illerde de bayilikleri bulunduğunu paylaştı. Çalışkan, son dönemde Kocaeli, Tekirdağ, Çorum ve Diyarbakır gibi illerde de bayilerinin faaliyete geçtiğini belirtti.

Bayi sahibi İsmail Kurtul ise Otokoç 2. El'in Güneydoğu Anadolu bölgesinde önemli bir adım attığını ve bölgeye değer kattığını vurguladı. Kurtul ayrıca, şirketin sunduğu güvenilir hizmetlerin Gaziantep ve çevresindeki tüketiciler için önemli bir avantaj olduğunu ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.