Otomobil Asi Nehri'ne düştü: 1 ölü!

Hatay'ın Antakya ilçesine bağlı Güzelburç Mahallesi'nde vatandaşlar, bir otomobilin Asi Nehri'ne düştüğü ihbarında bulundu. İhbar üzerine hızlıca harekete geçen Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, aracı kurtarmak için olay yerine sevk edildi ve çalışmalara başladı.

Hatay'ın Antakya ilçesine bağlı Güzelburç Mahallesi'nde vatandaşlar, bir otomobilin Asi Nehri'ne düştüğü ihbarında bulundu. İhbar üzerine hızlıca harekete geçen Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, aracı kurtarmak için olay yerine sevk edildi ve çalışmalara başladı. Ancak, olay yerine gelen dalgıçlar, nehirdeki şiddetli akıntı nedeniyle dalış yapamadı ve botla açıldıkları suda ilerleyemediler. Bu durumun üzerine olay yerine vinç çağrıldı ve uzun uğraşlar sonucunda nehre düşen otomobil sudan çıkarıldı.

Aracın çıkarılmasının ardından yapılan incelemede, bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Ceset, otopsi için morga kaldırıldı. Araştırmalar sonucunda otomobilin sağlık çalışanı Muhammet Dede'ye (26) ait olduğu belirlendi. Ancak, nehire düşen araçta yaşamını kaybeden kişinin sağlık çalışanı olup olmadığı, yapılacak olan inceleme sonucunda ortaya çıkacak. Bu acı olay, bölgede derin üzüntüye neden oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Türkiye'deki 5 Büyük Yabancı Özel Okula Milyonlarca Ceza Yağdı!
TÜGVA ve Ensar Vakfı ile imzalanan protokolleri feshedildi!
Kaçak Elektrik Kullanarak Bitcoin Üretimi Yapanlar Gözaltına Alındı!
Kadın cinayetleri bitmiyor! Manisa'da 3 çocuk annesi katledildi
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Toplandı: 'Trolleşme' Tehlikesine Dikkat!