Otomobil, motosikletli kuryeye çarptıktan sonra ortadan kayboldu

Muğla'nın Milas ilçesi İnönü Caddesi üzerinde bir kaza, araba ile motosikletin çarpışması sonucu meydana geldi. Motosiklet sürücüsü yaralandı, ancak araba sürücüsü olay yerinden ayrılarak kayıplara karıştı.

Milas ilçesindeki bir kaza, araba ile motosikletin çarpışmasıyla gerçekleşti; motosiklet sürücüsü yaralandı, ancak araba sürücüsü olay yerinden ayrılarak kayıplara karışmış bulundu. 

Kaza, Milas ilçesi İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. Meydana gelen kaza ile ilgili edilinen bilgilere göre, 48 AKT 788 plakalı motosikleti kullanan H.R.Ç., Belediye Caddesi istikametine dönüş yapan bir otomobille çarpıştı. Kaza sonrası, motosikletli kurye çarpışmanın etkisiyle yola savruldu. Olayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirirken, otomobil sürücüsü ise olay yerinden hızlıca kaçtı ve kayıplara karıştı. Olayın ihbar edilmesi üzerine, bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hızla olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralı kuryeye ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Milas Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Kaza ile ilgili inceleme başlatılırken, polis kayıp sürücünün bulunması için çalışma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı
Bodrum katta yangın: Dumanlar tüm binayı sardı