Otomobil Pazarında Büyük Değişim Kapıda: 9 Gün Sonra Fiyatlar Patlayacak!

Araç satın almak isteyenler için kritik bir dönem başlıyor. Uzmanlar, 9 gün içinde sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarında önemli bir artış yaşanacağına dikkat çekerek, potansiyel alıcıları acil olarak harekete geçmeleri konusunda uyarıyor.

ARAÇ ALIMINDA SON 9 GÜN: ÜST DÜZEY GÜVENLIK ÖZELLIKLERI ILE GELEN İNDIRIMLER

Otomobillerde üst düzey güvenlik önlemlerinin standart hale getirilmesiyle birlikte, bayiler ellerindeki araçları elden çıkarmak amacıyla büyük indirim kampanyaları düzenlemeye başladı. Uzmanlar, araç almak için bu dönemin kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu belirtiyor. Vatandaşlar ise bütçelerine uygun seçenekleri değerlendirmek için harekete geçti.

KAMPANYA ÜSTÜNE KAMPANYA

Yeni yönetmeliğin uygulanmaya başlamasıyla birlikte, galerilerde hareketlilik arttı. Bu yönetmelik, araçlarda geri dönüş kamerası, park sensörü, hız sabitleyici gibi üst düzey güvenlik özelliklerinin bulunmasını zorunlu kılacak. Yönetmeliğe uygun olmayan araçları elden çıkarmak için bayiler kampanya üstüne kampanya düzenleyerek uygun fiyatlı seçenekler sunuyor.

GÜVENLIK ÖZELLIKLERINDE ZORUNLU DEĞIŞIKLIKLER

Yeni düzenlemeyle birlikte, Türkiye'de satılacak yeni model araçların, yorgunluk algılama sistemi, ani frenleme sistemi, kaza önleyici çarpışma sensörleri ve kör nokta uyarıcı sistemleri gibi güvenlik özelliklerine sahip olması gerekecek. Bu değişiklikler, yalnızca ulusal tip onayı ile üretilen araçları kapsayacak.

SON 9 GÜN İÇIN İNDIRIM FIRSATLARI

31 Ağustos’a kadar, bu yeni güvenlik özelliklerine sahip olmayan araçların satılabilmesi için bayiler cazip kampanyalar sunuyor. İndirim oranları %20'ye kadar çıkabiliyor ve firmalar, çeşitli ek kampanyalarla alıcılara avantajlar sağlıyor. Bu tarihten sonra, araçların fiyatlarının artması ve taksit seçeneklerinin değişmesi bekleniyor.

SONUÇ OLARAK

Araç almayı düşünenlerin bu dönemdeki kampanyaları değerlendirmeleri önem taşıyor. Yeni düzenleme gereği araçların güvenlik sistemlerinin artacağı ve fiyatların yükseleceği öngörülüyor. Bu nedenle, uygun fiyat ve avantajlı taksit seçeneklerini kaçırmamak için harekete geçmek için son 9 gün kritik bir fırsat sunuyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.