Otoyolda Kritik Uyarı: Bu Saatlerde Güzergah Trafiğe Kapalı Olacak!

O-4 Otoyolu'nda önemli bir trafik düzenlemesi yapılacak. Hendek ve Gümüşova arasındaki üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle otoyolda belirli saatlerde trafik akışı etkilenecek.

O-4 OTOYOLU'NDA ÜSTYAPI YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR: TRAFİK DÜZENLEMELERİ AÇIKLANDI

O-4 Otoyolu’nda, Hendek ile Gümüşova arasındaki üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle önemli bir trafik düzenlemesi yapılacak. Sakarya Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, 26 Ağustos Pazartesi gününden itibaren saat 21.00 ile 07.00 arasında otoyolun Ankara ve İstanbul istikametlerinde kesimler halinde trafik akışı durdurulacak.

ÇALIŞMA DETAYLARI

Anadolu Otoyolu Hendek Kavşağı ile Gümüşova arasındaki üstyapı yenileme çalışmaları, 26 Ağustos saat 21.00’de başlayacak. Sakarya Valiliği’nin açıklamasına göre, bu süre zarfında;

  • Güney Taşıma Yolu (Ankara İstikameti): Kesimler halinde trafiğe kapatılacak. Trafik, Kuzey Taşıma Yolu'ndan (İstanbul İstikameti) iki yönlü olarak sağlanacak.
  • Kuzey Taşıma Yolu (İstanbul İstikameti): Çalışmanın ilerleyen aşamalarında kesimler halinde trafiğe kapatılacak. Trafik, Güney Taşıma Yolu'ndan iki yönlü olarak yönlendirilecek.

TRAFİK DÜZENLEMELERİ VE ALTERNATİF YOLLAR

Yapılacak olan bu çalışmalar esnasında, sürücüler alternatif güzergahları kullanarak trafikteki aksamaları en aza indirmeye çalışacaklar. Çalışmalar, her gün akşam 21.00 ile sabah 07.00 saatleri arasında devam edecek.

GÜNCEL BİLGİLER

Trafik düzenlemeleri ve çalışmalar hakkında daha detaylı bilgiye [Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü]’nün resmi web sitesi veya Sakarya Valiliği’nin duyurularından ulaşabilirsiniz. Sürücülerden bu süreçte sabırlı ve dikkatli olmaları, belirtilen saatler arasında düzenlemelere uymaları rica ediliyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.