Öyle bir şey yaptı ki... Helal olsun Arda Güler

A Milli Takımımız'ın yıldız oyuncusu Arda Güler, taraftarların kendisi için yaptığı tezahüratlara “Diğer arkadaşlara ayıp olur” diyerek tezahüratları durdurmalarını istedi. Bu örnek davranışıyla büyük takdir topladı ve gönülleri fethetti.

Ay yıldızlılar, EURO 2024'te son 16 turunda Merih Demiral'ın attığı gollerle Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Bu zafer, dünya genelinde büyük bir sevinçle karşılanırken, Arda Güler'in yaptığı hareket dikkat çekti.

''DİĞER ARKADAŞLARA AYIP OLUR''

Milli futbolcular, Avusturya galibiyetini Almanya'daki taraftarlarla birlikte kutladı. Taraftarlar, bir anda Arda Güler lehine tezahürat yapmaya başlayınca, Arda Güler onlara dönerek "Yapmayın, diğer arkadaşlara ayıp olur," diye konuştu. Bu davranışı sosyal medyada büyük beğeni toplarken, video hızla yayıldı.

KRİTİK MAÇ YARIN

A Milli Takım, yarın saat 22.00'de çeyrek finalde Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Kritik bu mücadelede millilerimiz, Hollanda’yı elemesi durumunda yarı finalde İngiltere ve İsviçre arasındaki maçın galibiyle karşılaşacak. Bu zorlu karşılaşma, millilerin yarı finale çıkma yolundaki en önemli sınavlarından biri olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.