Oyun odaklı Helio G90 için geri sayıma başladı

Oyun sektörünün mobil kanada kaymasıyla birlikte, bu tarz telefonlara olan ilgi de artmış durumda.Oyun odaklı Helio G90 geliyor.

Son yıllarda oyun odaklı akıllı telefonların yükselen bir ivmeye sahip olduğunu görmezden gelemeyiz. Oyun sektörünün mobil kanada kaymasıyla birlikte, bu tarz telefonlara olan ilgi de artmış durumda.Oyun odaklı Helio G90 geliyor.

Oyun odaklı Helio G90 için geri sayıma başladı. Oyun odaklı telefon sayısındaki artık, sektörün önde gelen yonga seti üreticilerini de harekete geçirdi. Hatırlanacağı üzere bu husustaki ilk atak Qualcomm’dan gelmişti. ABD merkezli çip üreticisi, GPU tarafıyla SD855’den yüzde 15 daha güçlü olan SD855 Plus’ı tanıtmıştı.

Qualcomm’un ardından MediaTek de benzer bir hamle için düğmeye bastı. Genel olarak uygun fiyatlı yonga setleriyle tanınan MediaTek, oyun odaklı telefonlarda kullanılması için tasarladığı ilk yonga seti için geri sayıma başladı.

MediaTek Helio G90 ismiyle tanıtılacak olan oyun odaklı yeni yonga setinin 30 Temmuz’da Şangay’da düzenlenecek olan etkinlikte resmiyet kazanacağı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Apple’ın gelirleri azaldı: iPhone satışları yüzde 10 düştü!
Spam e-postalar toplam trafiğin yarısına yakın!
Google Fotoğraflar’dan efsane özellik: İstediğiniz yüzleri engelleyebilirsiniz!
Güneş'in bu halini daha önce hiç görmediniz!: İşte Güneş'in büyüleyici görüntüleri!
Para sayma makinesi nasıl çalışır?: İşte detaylar