Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'den samimi açıklamalar geldi; "Kendimi seviyorum"

Dilan Çiçek Deniz verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili merak edilenleri yanıtladı. Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'den çarpıcı açıklamalar geldi. Açıklamalarda kendini çok beğendiğini açıklayan oyuncu, kendini beyendi..

Dilan Çiçek Deniz, yıllar geçtikçe popüler projelerde yer alarak adından söz ettirmeye başladı.

Çukur dizisinde canlandırdığı karakterle şöhret basamaklarını hızla tırmanan Dilan Çiçek Deniz, kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Artık Sinan Çetin'in oğlu olarak bilinen Dilan Çiçek Deniz, Jamalouk dergisinin Orta Doğu'da yayınlanan yeni sayısının kapak kızı oldu.

Oyuncu sordu: " Toplumsal güzellik baskısını nasıl aşıyorsunuz?" Şu soruya yanıt verdi: Birbirimizi sevelim, daha iyi davranalım. Ancak kendini sevmek, kendini olduğun gibi kabul etmek sürekli bir mücadeleyi gerektirir. Yalnız başına daha fazla vakit geçirmek içsel yolculuk için çok değerlidir. Aynı şekilde kendimizi başkalarıyla karşılaştırmak yerine yolculuğumuza odaklanırız. Deniz şu anda peşinde olduğu hayalini şu sözlerle anlattı: "Aslında ben kendimin en iyi versiyonuyum. Kariyerimdeki en büyük hayalim uluslararası projelerde yer alarak dünya çapında daha fazla izleyiciye ulaşmak..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.