Oyuncu Emre Kınay'ın İstanbul Trafiği İsyanı Canlı Yayına Yansıdı!

Emre Kınay, trafik sebebiyle 1 buçuk saatte evine gidemedi! "Ben çıldırmayayım da kim çıldırsın! İstanbullu zaten susmuş artık her b.ka. Seçime de gitmiyorum, sandığa da gitmiyorum, hiçbir b.ka da gitmiyorum! Herkesi de protesto etmeye çağırıyorum!"

Ünlü oyuncu Emre Kınay, İstanbul trafiğinde beklerken sosyal medyadan ateş aldı. 700 metre ötedeki eve 1.5 saatte ulaşamadığını söyleyen Kınay, "Ben kızmayayım kim kızsın? İstanbul halkı zaten sakin, bunların hepsi saçmalık. Ben." Seçime gitmiyorum, sandığa gitmiyorum, hiçbir saçmalığa gitmiyorum! Herkesi protestoya çağırıyorum!" dedi.

EMRE KINAY ÇİLEDEN ÇIKTI!

Kınay, devamla şu ifadeleri kullandı: "Bu nasıl bir hizmettir? Bu nedir? Vergi ödüyorum ama 700 metre uzaktaki evime bir buçuk saatte gidemiyorum. Yanıp sönen arabalar kullanıyorsunuz ve her yerde sağa sola gidiyorsunuz, çok kötü! Hangi ülkede bu kadar aptallık var? Bana bu kadar vergi toplayan ama bu kadar insana hizmet etmeyen bir hükümetten bahsedin! Bir! Yol yok, eve gidemezsin, trafik kötü, her şey kötü, bunu herkes biliyor ama! Buradan İstanbul Valisine soruyorum. Neden F.Bahçe Stadı'ndaki maçlarda Kadıköylülere eziyet ediyorsunuz? Bu gücü sana kim verdi? Vergi ödüyorum, neden yolu kapatıyorsunuz?'

Bir süre sonra Kınay canlı yayın yaptı: "Yol açık, kapatıyorum, hadi. . Teşekkür ederim! "Dikkat edin, toplarınıza, toplarımıza lanet olsun!" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Uzman isim kötü haberi verdi: Türkiye artık suyu olmayan bir ülke!
Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan dikkat çeken açıklama: Deprem için riskli bölgeleri tek tek saydı!
Kirayı asla elden vermeyin: Bir kiracının başı böyle yandı
Galatasaray Taraftarına Yönelik Saldırı: İddianamede 26 Yıla Kadar Hapis Talebi
Sinan Ateş cinayeti davasında ilk duruşma tarihi belli oldu