Oyuncu Erkan Petekkaya'nın babası yaşama gözlerini yumdu

Erkan Petekkaya'nın babası Akın Petekkaya, vefat etti. Ünlü oyuncu, babası Akın Petekkaya'nın vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu ve cenaze ile ilgili bilgileri paylaştı. Yarın, Petekkaya'nın babası İstanbul'da defnedilecek.

Bugün, Dila Hanım, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Paramparça, O Kız ve Kırmızı Oda gibi birçok projede rol alan başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, babasının ölümüyle yıkıldı. Instagram hesabından babasının vefatını duyuran Petekkaya, "Bugün sabah saatlerinde canım babam Akın Petekkaya'yı kaybettik. Cenaze namazı yarın öğlen Beykoz/Kavacık Görele Mahallesi Camisi'nde kılınacak ve cenaze namazının ardından Görele Mezarlığı'nda defnedilecektir. Allah hepimizin büyüklerine rahmet eylesin" ifadelerini kullandı. Oyuncunun bu paylaşımına Seray Sever, Emel Sayın, Songül Öden, Emre Kınay, Ata Demirer ve Seren Serengil gibi ünlülerden taziye mesajları geldi.

 

EKRAN PETEKKAYA KİMDİR?

Ekran Petekkaya, Türk oyuncu ve yapımcıdır. 10 Ağustos 1970 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Petekkaya, Türk televizyon ve sinema dünyasında önemli bir kariyere sahiptir. En çok "Kurtlar Vadisi" dizisinde canlandırdığı "Hüseyin Karabey" karakteriyle tanınır. Ayrıca "Ezel" ve "Muhteşem Yüzyıl: Kösem" gibi popüler dizilerde de rol almıştır. Kendine özgü oyunculuk tarzı ve karakterlerine getirdiği derinlikle dikkat çeken bir oyuncudur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Aşk-ı Memnu'nun ünlü oyuncusundan kötü haber geldi!
Sadece Türkiye'de yetişiyor: Bu çiçeği koparmanın cezası 387 bin lira
Yağışlı hava Balkanlar’dan giriş yapıyor
Havalar ısınırken ter kokusu can sıkıyor: Bunun yardımıyla artık gün boyu ter kokmayacaksınız!
Bu ot saçtaki kepek sorununu ortadan kaldırıyor!