Oyuncu Filiz Taçbaş kaza geçirdi! Hastane odasından korkutan paylaşım

Ünlü oyuncu Filiz Taçbaş, Bingöl-Kiğı'da yamaçtan düşerek ayak bileğini iki yerinden kırdı. Ameliyata alınan Taçbaş’a platin ve çivi takıldı. Hastane odasından yaptığı paylaşımda, yaşadığı kazanın detaylarını aktardı. Taçbaş’a pek çok geçmiş olsun mesajı yağdı.

Filiz Taçbaş, birçok başarılı projede yer alarak tanınan bir oyuncu olarak hayranlarını endişelendirdi. Ünlü sanatçı, Bingöl-Kiğı'da yamaçtan inerken yaşadığı kaza sonucu ayak bileğini iki yerinden kırdı. Acil olarak hastaneye kaldırılan Taçbaş, burada ameliyata alındı ve ayağına platin ve çivi takıldı.

Hastane odasından sosyal medya aracılığıyla paylaşımda bulunan Taçbaş, "Maceraya olan düşkünlüğüm, iki gün önce Bingöl-Kiğı'da yamaçtan inerken ayağımın kayması ve bileğimin ters dönmesi nedeniyle ayak bileğimin iki yerinden kırılmasından dolayı platin ve çivi takıldı," ifadelerini kullandı. Bu olayın ardından ünlü isme pek çok geçmiş olsun mesajı gönderildi.

FİLİZ TAÇBAŞ KİMDİR?

Filiz Taçbaş, İstanbul'da dünyaya gelmiş usta bir oyuncudur. Hem sinema hem de dizi oyunculuğu yapan Taçbaş, aynı zamanda eski bir millî tenisçidir. Kariyerine 10 yaşındayken Bilge Olgaç ile kamera karşısına geçerek başlamıştır. Uzun bir süre ara verdikten sonra beyazperde ve dizi projelerine geri dönmüştür.

Taçbaş, 1992 yılında "Mahallenin Muhtarları" dizisine katılarak geniş bir kitleye ulaşmıştır. Sanat kariyerinin yanı sıra profesyonel bir tenis oyuncusu olarak da tanınmaktadır. 2007 yılında yüksek puan alarak millî takım elemelerine girmiş ve millî formayı giymiştir. Ayrıca, tenisle ilgili çeşitli gazetelerde yazıları yer almaktadır.

Son olarak, Taçbaş, 2023 Türkiye genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden İzmir milletvekili aday adayı olarak siyasete de adım atmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.