Oyuncu Hazal Türesan fena dolandırıldı! 100 bin TL kredi çekti... Mahkemede yaşadıklarını anlattı

Mucize Doktor ve Tatlı İntikam benzer biçimde dizilerle tanınan Hazal Türesan'ı ölmüş babası üstünden kandırdılar. Vefat eden babasının sigorta borcu olduğu iddiasıyla 100 bin TL kredi çektirilen Hazal Türesan ve anası Ayşen...

Oyuncu Hazal Türesan dolandırıcılar yüzünden zor günler geçiriyor. Oyuncu Hazal Türesan, telefon dolandırıcılarının tuzağına düştü. İstanbul Bakırköy'de 1 Temmuz 2022 tarihinde telefondan kendisini bankacı olarak tanıtan şahıs tarafınca arandı.

Vefat eden babasının sigorta borcu olduğu iddiasıyla 100 bin TL kredi çektirilen Hazal Türesan ve anası Ayşen Türesan, mahkemede ifade vererek şikayetçi oldu.

Bakırköy 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya müştekiler Ayşen Türesen ve Hazal Türesen katıldı. Duruşmada müşteki avukatı da hazır bulunmuş oldu.

Oyuncu Hazal Türesan beyanında şu ifadelere yer verdi:

"Önce annemi aradı sonrasında telefonu ben aldım. Telefonu ben aldıktan sonrasında vefat eden babamın ölüm zamanı de dahil olmak suretiyle birçok doğru informasyon verdi. Güven telkin etti. Ben de kendisine babama ilişik tüm borçlarını kapattığımı söyledim. Ancak kendisini banka görevlisi olarak tanıtan kişi bu işlemlerden ilkin online olarak kredi başvurusunda bulunduğumuzu da söylemiş oldu. Ben bu durumu tehit etmek amacıyla durumu sormuş oldum. Böyle bir şey olmadığını ifade ettim. Telefondan da teyit ettim. Ancak dışarıdaydık ve yurt dışına çıkacaktım bundan dolayı oldukça fazla vaktimiz de yoktu. Beni acil ettirmek suretiyle yapmış olduğu yönlendirmeler kapsamında süratli bir şekilde kredi çektirdi. Daha sonrasında bildirmiş olduğu iban numarasına çektiğim 100 bin lira krediyi gönderdim."

"Telefondan kafamı kaldırdım ve anneme dolandırıldığımızı söyledim" diyen oyuncu yaşadıklarını şu şekilde söyledi:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Halima Aden Rüzgarı Esti!
Cüneyd tarikattan atıldı: Özgür Demirtaş'ın 'Kızıl Goncalar' yorumu dikkat çekti
Nihat Doğan ve Arzu Doğan'dan boşanma kararı: Boşanma sebebi dikkat çekti
Sevgilisini başka bir kadınla yakalamıştı: Aycan Yanaç açıklama yaptı
İrem Derici ile Gökhan Fırat ayrıldı: Sevgilisini her yerden sildi