Oyuncu Judith Godreche dünyaca tanınmış yönetmeni kendisine tecavüz etmekle suçladı

Fransız savcılar, oyuncu Judith Godrèche'in film yönetmeni Benoît Jacquot'yu tecavüzle suçlayarak şikâyette bulunmasının peşinden bir ön soruşturma başlattı. Jacquot iddiaları ve suçlamaları "kesin bir dille" reddettiğini söyledi.

Fransız savcılar, oyuncu Judith Godrèche'in film yönetmeni Benoît Jacquot'yu tecavüzle suçlayarak şikâyette bulunmasının peşinden bir ön soruşturma başlattı.

51 yaşındaki Godrèche, 77 yaşındaki Jacquot'yu 1986 senesinde 14 yaşındayken kendisine tecavüz etmekle ve 1990'lara kadar "zorla" sürdürdüğü bir ilişkiyle suçladı.

Jacquot iddiaları ve suçlamaları "kesin bir dille" reddettiğini söyledi.

Godrèche kariyerinin ilk dönemlerinde, yönetmenin The Beggars (1987) ve The Disenchanted (1990) adlı iki filmindeki rolleriyle tanındı. Kısa bir süre önce Fransız Sinemasının İkonları adlı otobiyografik TV programında Benoît Jacquot ile olan ilişkisini isim vermeden dile getirdi.

Yakın zamanda sosyal medyada Jacquot'nun adını vererek, yönetmenin 2011 senesinde bir ergenle olan ilişkisini anlattığı bir belgeseli izledikten sonra buna karar verdiğini söyledi. Le Monde gazetesine röportaj veren Jacquot, "Judith Godrèche'in iddialarını ve suçlamalarını kesin bir dille reddettiğini" söyledi.

Çarşamba günü AFP'nin ulaştığı Jacquot, gazetede yer alan sözlerinin arkasında olduğunu ve daha fazla konuşmak istemediğini belirtti.

Avukat Laure Heinich tarafınca AFP'ye yaptığı açıklamada, Godrèche'in şikayetinin Paris'teki Çocuk Koruma Tugayı'na yapıldığı açıklandı. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Sumatra'da Ani Sel ve Marapi Yanardağı Faciası: En Az 37 Kişi Hayatını Kaybetti
ABD, İsrail'e Refah'a Yönelik Saldırı Endişelerini İletti
İsrail'in Politikalarının Bedeli: 76 Yılda 134 Bin Ölüm, 1 Milyon Gözaltı
Rio Grande do Sul'da Ölü Sayısı Artıyor
İran Yetkilisi: İsrail'in Nükleer Tehdidi Stratejimizi Değiştirebilir!