Oyuncu Kaan Girgin'e hapis cezası

Bir döneme damga vuran ünlü oyuncu Kaan Girgin eski eşi Dr. Seran Göçer’den olan kızının birikmiş nafaka borcunu ödemediği gerekçesiyle 3 ay tazyik hapsine çarptırıldı.

Başarılı oyuncu Kaan Girgin, eski eşi Dr. Seran Göçer’den olan kızının birikmiş nafaka borcunu ödemediği iddiasıyla nafaka hükümlerine uymamak suçundan 3 ay tazyik hapsine çarptırıldı.

Seran Göçer, üç yıl önce anlaşmalı olarak boşandığı eski eşine, doğumundan bu yana şahsi bir ilişki kurmadığı kızının kendi soyadını kullanması için dava açmıştı.

Mahkeme, Seran Göçer’in açtığı davayı kabul ederek, kızının soyadının değiştirilerek ‘Göçer’i kullanmasına karar vermişti.

Seran Göçer, çocuğuna mahkemece hükmedilen nafakayı ödemediği iddiasıyla Kaan Girgin ile ikinci kez mahkemelik oldu.

Avukatı Özlem Yazıcıoğlu aracılığıyla İstanbul İcra Ceza Mahkemesi’ne dava açan Göçer’in dilekçesinde, “İcra ilamında yazılan ödeme koşullarına uymayan Kaan Girgin, 166 bin lira nafaka borcunun 60 bin lirası hariç icra müdürlüğüne bir ödeme yapmamıştır. Mahkeme kararını yerine getirmeyen Girgin’in tazyik hapsine çarptırılmasını talep ediyoruz” denildi.

Davanın son duruşmasında mahkeme, Kaan Girgin’in nafaka hükümlerine uymamak suçundan 3 ay tazyik hapsi ile cezalandırılmasına karar verdi.

Kaynak: Hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Bir dizi için daha final kararı alındı
Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyada gündem oldu
Serpil Çakmaklı yıllar sonra her şeyi itiraf etti: Aldatıldığımı gözlerimle gördüm
Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in küslük nedeni belli oldu
Can Yaman’ın dizisinden İtalya’da yeni rekor