Oyuncu Merve Kayaalp'in İntiharının Üzerinden Bir Yıl Geçti

Sinema ve dizi oyuncusu Merve Kayaalp Muğla'nın Dalaman ilçesindeki evinde babasına ait ruhsatlı tabanca ile başına ateş ederek intihar etmişti bugün vefatının üzerinden bir yıl geçti sevenleri andı.

Sinema ve dizi oyuncusu Merve Kayaalp, ölümünün birinci yıl dönümünde sevenleri tarafından anıldı. Kayaalp, geçen sene bugün, 18 Eylül 2023'te, Muğla'nın Dalaman ilçesindeki evinde, babasına ait silahla yaşamına son vermişti.

Oyuncunun ölüm haberinin ardından hayranları ve sanat camiası büyük bir üzüntü yaşamış, özellikle rol aldığı "Sakarya Fırat", "Küçük Kıyamet", "Düşler ve Umutlar", "Elif", "Şeref Meselesi" ve "Savaşçı" gibi projelerdeki performansıyla hatırlanan Kayaalp’in kaybı derin bir boşluk bırakmıştı.

Bu yıl sevenleri, oyuncunun hayatını anmak ve onu hatırlamak için sosyal medya üzerinden mesajlar paylaştı. Kayaalp’in oyunculuğu, sevecen kişiliği ve sanat camiasına katkıları üzerine övgü dolu sözler sarf edildi. Özellikle yakın dostları, Kayaalp’in ne kadar yetenekli bir oyuncu ve derin bir insan olduğunu vurgulayan paylaşımlar yaptı.

Merve Kayaalp, bu anma gününde de tıpkı oynadığı roller gibi, kalplerde unutulmaz bir iz bırakmaya devam ediyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.