Oyuncu Özlem Balcı, "Kamera karşısındayım diye öpüşüp sevişmem" dedi

TRT1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisinde Yıldız karakterini canlandıran Özlem Balcı, Netflix gibi büyük dijital platformlardan aldığı dizi teklifini öpüşme ve sevişme sahnelerinden dolayı reddetti.

Netflix gibi önemli platformlardan sevişme ve öpüşme sahneleri olan film tekliflerini reddettiği ortaya çıkan oyuncu Özlem Balcı, konu hakkında fikirlerini paylaştı.

"Kamera karşısındayım diye öpüşüp sevişmem" 

Kendi kuralları olduğundan bahseden Balcı, "Son bir ay içinde üç ayrı yapımdan yazlık dizi teklifi aldım bir tanesi Netflix de olacak bir proje idi. Ancak bu dijital medya tekliflerini reddettim, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Özlem Balcı kurallarımın arkasındayım. Senaryoları okuduğumda koyduğum şartlar kabul edilmedi ben kamera karşısında film çekiyorum diye öpüşmem ve sevişmem" ifadelerini kullandı.

"Profesyonel değilim diye linç edilebilirim" 

Kararından dolayı hoş karşılanmayacağını bildiğini belirten oyuncu sözlerine şöyle devam etti: "Ciddi bir meblağ teklif edilmesine rağmen reddettim. O filmi benim babam abim izleyecek yarın öbür gün çocuğum olursa o izleyecek belki evleneceğim kişi hoşlanmayacak. Oyuncu arkadaşlarım beni linç edebilir profesyonel olmadığımı da söyleyebilirler. Bu benim tercihim herkes işine baksın."

Özlem Balcı kimdir?

 

Özlem Balcı 25 Mart 1984 tarihinde Muğla'da dünyaya geldi. 2016 yılında yayınlanan Reis filminde Emine Erdoğan’ı canlandıran Özlem Balcı son olarak Zengin ve Yoksul dizisinde Gülizar karakterini canlandırmıştı.

Özellikle Seksenler dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteri ile çok seviliyor.

Balcı verdiği bir röportajda hala bekar olduğunu, annesinin kendisini evlendirmeye çalıştığını ancak hala evlendiremediğini söylemişti. Özlem Balcı, Seksenler dizisinde oynamanın kendisi için büyük bir hayalinin gerçekleşmiş gibi bir mutluluk olduğunu söylüyor.

Yıldız, Seksenler dizisinde Mesut karakteriyle birlikte mahalleye renk katan bir karakterdir. Her yeniliğe ilk o ulaşmak ister, mahallenin dışındaki hayata özenti içinde, giyim kuşamıyla dönemin sinema yıldızlarını taklit etmektedir. Bu haliyle mahallenin gelenekçi kadınları tarafından yadırgansa da sevilen bir isimdir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!
Nisan ayında Türkiye'de en çok satılan otomobiller belirlendi! İlk sıradaki marka hiç şaşırtmadı
Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor
Büyük Çinli otomobil üreticisi Türkiye pazarına geri dönmeye hazırlanıyor!
Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu