Oyuncu Zuhal Topal'ın Zanzibar Tatilinden Bikini Pozlar Paylaştı!

47 yaşındaki oyuncu Zuhal Topal, uzun süredir beslenmesine ve sporuna dikkat ettiğini belirterek, 'Her zaman kendimi iyi hissetmek ve sağlıklı bir yaşam sürmek için çalışıyorum,' dedi ve fiziğiyle herkesi büyülemeyi başardı.

Uzun yıllardır Yemekteyiz programını başarıyla sunan oyuncu Zuhal Topal, 47 yaşında olmasına rağmen oldukça fit bir vücuda sahiptir. Geçtiğimiz günlerde ailesiyle birlikte Zanzibar'a tatil yapmaya giden Topal, plajda bikini giyerek çekilen pozlarıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Fiziksel formuyla göz alıcı bir görüntü sergilemiştir.

Topal, plajda yerel halkla da bir araya gelmiştir. Bikinili pozlarıyla dikkat çeken Topal, yeni tanıştığı kişilerle dans etmeyi de dikkatsizlik etmemiştir. Uzun süredir beslenmesine ve sporuna dikkat eden Topal, fiziğiyle genç kızlarla taş çıkartmıştır.

Topal'ın Instagram hesabından yaptığı paylaşım kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tutulmuştur. Takipçileri, Topal'ın fit vücudunu ve enerjisini takdir ettiklerini dile getirmişlerdir.

Topal'ın tatil fotoğrafları ve videosu, sosyal medyada büyük ilgi görmüştür. Topal'ın fit vücudu ve enerjisi, takipçilerinden büyük beğeni almıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Wanda Nara'nın Cesur Pozları Beğeni Topladı!
Simge Sağın, sahnede Icardi'ye selam gönderdi: Yeni bir aşk yolda mı?
"Metroya askılıyla binmesinler" demişti, sahneye jartiyerle çıktı
Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'i torbacısı sattı
Arka Sokaklar’ın sezon final tarihi belli oldu