Oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu: Adanalı'nın yıldızı İdil'i Selin Demiratar'ın son hali

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Adanalı dizisinde yaşam verdiği 'İdil' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Selin Demiratar uzun zamandır ekranlardan uzak sakin bir hayat sürüyor.

"Acı Hayat" dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan "Adanalı", "Şüphe", "Huzur Sokağı" gibi şöhreti yakalayan Selin Demiratar, uzun süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor.

2020 senesinde Mehmet Ali Çebi ile dünyaevine giren Selin Demiratar, evlendikten sonra oyunculuğu bırakıp sakin bir yaşam yaşamayı tercih etti. Selin Demiratar gözlerden uzak yaşadığı hayatıyla ilgili daha önce "Eşim, kedilerim ve köpeklerim ile güzel bir yaşam yaşıyorum" demişti.

Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren güzel oyuncu son pozlarıyla gündem oldu. Tatil için İngiltere'nin başkenti Londra'ya giden Demiratar ulaşım içinse metroyu tercih etti. Demiratar'ın pozları kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Ünlü ismin son gönderisine takipçileri; "Çok güzelsin", "Yıllara meydan okuyorsun", "Güzelliğin değişmiyor" gibi yorumlar yaptılar.

Selin Demiratar, 20 Mart 1983 tarihinde Erzincan'da dünyaya geldi. Babasının mesleği sebebiyle pek çok şehirde yaşamak zorunda kaldı.

Magazin Haberleri

Wanda Nara'nın Cesur Pozları Beğeni Topladı!
Simge Sağın, sahnede Icardi'ye selam gönderdi: Yeni bir aşk yolda mı?
"Metroya askılıyla binmesinler" demişti, sahneye jartiyerle çıktı
Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'i torbacısı sattı
Arka Sokaklar’ın sezon final tarihi belli oldu