Oyunda 'Buz Çağı' heyecanla geri döndü!

'Gaming Parkour' turnuvası heyecanla başladı. Teknosa, Intel ve Lenovo'nun iş birliğiyle düzenlenen yarışma serisi, oyun bilgisayarlarının güçlü soğutma performansına odaklanıyor.

'Gaming Parkour' turnuvası heyecanla başladı. Teknosa, Intel ve Lenovo'nun iş birliğiyle düzenlenen yarışma serisi, oyun bilgisayarlarının güçlü soğutma performansına odaklanıyor. Ankara'da gerçekleşen etkinliğe YouTuber ve Twitch yayıncısı Pqueen de katılarak oyun tutkunlarını bir araya getirdi.

2023 yılında "Oyunda Buz Çağı Başlıyor" sloganıyla gerçekleşen ve 6 şehirdeki 15 Teknosa mağazasında düzenlenen "Gaming Parkour" yarışma serisi, yeni döneme coşkuyla başladı. Teknosa, Intel Türkiye ve Lenovo Türkiye'nin iş birliğiyle hayata geçen turnuva, binlerce oyunseverin Ankara'da bir araya gelmesini sağladı. Ankara Neta Vega AVM ve Antares AVM'de düzenlenen etkinlikler, bugüne kadarki en kalabalık organizasyonlar arasında yer aldı. Neta Vega AVM'deki etkinliğe katılan YouTuber ve Twitch yayıncısı Pqueen, büyük ilgi gördü. Binlerce oyunsever, Pqueen ile tanışmak ve fotoğraf çektirmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Geçen yıl turnuvaya katılan bazı yarışmacılar, bu yıl da rekabete katılarak atmosferi daha da heyecanlı hale getirdi. Oyuncular, dünya çapında ün kazanmış oyunlar olan Forza Horizon 5, EA Sports FC 24, Mortal Kombat 1 ve Counter Strike 2 gibi performansa ve hıza dayalı oyunları oynayarak parkur görevlerini tamamladı.

BÜYÜK ÖDÜL 300 BİN TL DEĞERİNDE TEKNOSA HEDİYE ÇEKİ

Yapılan açıklamaya göre, turnuva kasım ayına kadar devam edecek ve her etkinliğin birincileri finalist olma hakkı kazanacak. Toplamda 12 finalist, büyük ödül için yarışacak. Bu yılın büyük ödülü, 300 bin TL değerinde Teknosa hediye çeki olarak belirlendi. Ayrıca, her etkinliğin birincileri 5 bin TL değerinde Teknosa hediye çeki ile ödüllendirilecek. İkinci olanlara Lenovo gaming headset, üçüncülere ise Lenovo mouse hediye edilecek. Ayrıca, her katılımcıya bir Lenovo çanta hediye edilecek.

Turnuva takvimi şöyle açıklandı:

30.06.2024 / Bursa Kent Meydan

20.07.2024 / İstanbul Akbatı

21.07.2024 / İstanbul Tepe Nautilus

17.08.2024 / İzmİr Westpark

18.08.2024 / İzmİr MaviBahçe

07.09.2024 / Ankara Atlantis

08.09.2024 / Ankara Cepa

05.10.2024 / İstanbul Vadistanbul

19.10.2024 / Eskişehir Espark

16.11.2024 / İstanbul ESA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.