Oyunseverler bu telefona bayılacak! Üstelik uygun fiyatıyla her kesime hitap edecek! İşte TECNO Pova 6 Pro öze

Oyunseverler bu telefona bayılacak! Uygun fiyatıyla da her kesime hitap edecek olan TECNO Pova 6 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri...

TECNO, Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2024'ün başlamasıyla birlikte yeni akıllı telefon modeli TECNO Pova 6 Pro'yu tanıttı. Özellikle oyun tutkunlarını hedefleyen bu yeni model, gösterişli tasarımı ve kuvvetli teknik özellikleriyle dikkat çekiyor.

TECNO POVA 6 PRO TEKNİK ÖZELLİKLERİ

TECNO Pova 6 Pro, "Dinamik Teknoloji Tasarımı" olarak adlandırılan ve 210 LED'li dinamik MiniLED aydınlatma sistemine sahip özelleştirilebilir bir tasarıma sahip. Bu özellik, gelen mesajlar, aramalar, müzik ve oyunlar gibi aktivitelere göre özel aydınlatma efektleri sunuyor.

Cihazın işlemcisi MediaTek 6080 ve 12 GB'a kadar genişletilebilen RAM belleği ile donatılmış. Özellikle oyun performansını artırmayı hedefleyen TECNO Pova 6 Pro, POVA Süper Soğutma Sistemi yardımıyla oyun sırasında ısınmayı en aza indirmeyi amaçlıyor.

Ön panelinde 120Hz yenileme hızına sahip yüksek frekanslı PWM karartmalı FHD+ AMOLED ekran bulunan cihaz, 6.000 mAh bataryasıyla uzun süreli kullanım vaat ediyor. Ayrıca 70W kablolu şarj ve 10W ters şarj desteğiyle de dikkat çekiyor.

TECNO Pova 6 Pro'nun teknik özellikleri arasında MediaTek Dimensity 6080 işlemci, 256GB depolama alanı, 108 MP ana kamera, 32 MP ön kamera, çift SIM kart yuvası, Wi-Fi, Bluetooth, stereo hoparlör ve ekran altı parmak izi okuyucu gibi özellikler bulunuyor.

FİYATI NE KADAR OLACAK?

TECNO'nun bu yeni modeli, Göktaşı Grisi ve Kuyruklu Yıldız Yeşili olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle sunulacak. ShiftDelete'nin haberine göre cihazın fiyatı şu ana kadar açıklanmamış olsa da, ortalama 200 dolar seviyelerinde olması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Avrupa Konseyi Dışişleri Bakanlarından Yapay Zeka İçin Tarihi Adım
ChatGPT'nin yeni yapay zeka modeli: Yüz ifadelerinden duyguları okuyabiliyor!
WhatsApp'a güncelleme: O sıkıcı özellikten kurtuluyoruz!
TikTok, YouTube'a rakip olacak: Saatlik videolar test ediliyor!
Whatsapp'ta çığır açacak yeni özellik duyuruldu!