Öz babasının istismarına uğradı: Anne, babam bunu niye yaptı?

Babasının cinsel istismarına maruz kalan genç kız durumu annesine anlattı. Şahıs hakkında dava açan anne, Hürriyet’ten Ayşe Arman’a verdiği röportajda şahsın kendisini de tecavüz ederek evlenmek zorunda bıraktığını...

Babasının cinsel istismarına maruz kalan genç kız durumu annesine anlattı. Şahıs hakkında dava açan anne, Hürriyet’ten Ayşe Arman’a verdiği röportajda şahsın kendisini de tecavüz ederek evlenmek zorunda bıraktığını belirtti.

Anne röportajda babanın kızına yönelik istismar olayını “Kızım, erkek arkadaşını eve alıyor. Bu nasıl oluyorsa öğreniyor, öfke içinde eve geliyor. Çocuğu iyice bir dövüyor, evden atıyor. Sonra kızına ''Soyun!’ diyor. Kızım anlattı bunları ''Baba n’olur yapma! Aramızda bir şey olmadı!’ diyor. Yine de soyunmasını söylüyor. Kendisini de soyunmuş... Başka şeyler de yaptırmış zorla kızıma. Çok kötü zamanlar yaşadı kızım. Uzun bir süre reddetti konuşmayı. ''Anne, babam bana bunu neden yaptı?’ dediği anlar oldu'' şeklinde anlattı.

Kendisine tecavüz eden şahısla 17 yıl evli kalmak zorunda kalma sebebini ise “Gençtim, kirletildiğimi düşündüm. Çocuklarım olunca da ayrılamadım. Çocukları göstermemekle tehdit etti'' sözleriyle ifade etti.

Şahsın tutuklu olduğunun ve karşı tarafın temyize gittiğini söyleyen anne “24 yıl yese ne olacak, 8 yıl sonra çıkacak... Peki benim kızıma ne olacak? O iğrenç görüntüler beyninden nasıl silinecek?'' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve
Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi
Akseki'de Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Kurtarıldı