Ozan SuperCard hizmete girdi

Finansal servisler ile günlük hayatı kolaylaştıran hizmetleri bir arada sunan Ozan SuperApp, uzun süredir beklenen ön ödemeli Ozan SuperCard ’ı hizmete sundu.

CarrefourSA, D&R ve Teknosa mağazalarında satışa çıkan ön ödemeli Ozan SuperCard ’ın çipli ve temassız ödeme özelliği bulunuyor. Ozan SuperCard, aylık kart aidatı olmaksızın, oyun alışverişlerinden e-ticarete, uçak ve otobüs bileti satın alımından market alışverişine kadar günlük hayata dokunan birçok alanda, harcama yaptıkça kazanma imkanı sunacak.

Ocak ayında Sanal SuperCard’ı kullanıcıları ile buluşturan Ozan SuperApp ön ödemeli fiziksel Ozan SuperCard’ı hizmete sundu. Tüm CarrefourSA, D&R ve Teknosa mağazalarında lansmana özel 10 TL’ye satışa çıkan Ozan SuperCard, kullanıcılarının anlaşmalı markalarda gerçekleştirecekleri alışverişlerde cashback kazanarak kazançlı çıkmalarını sağlamayı hedefliyor. Ozan SuperCard sahipleri, satın aldıkları kartlarını Ozan SuperApp uygulamasına tanımlayarak anında kullanmaya başlayabiliyor. Çipli ve temassız ödeme özelliği bulunan Ozan SuperCard’ın kullanıcıları, aylık kart aidatı ödemeyecek ve gerçekleştirilecek tüm cashback ve indirim kampanyalarından yararlanma imkanı elde edebilecek.

Hayata dokunan ürün ve çözümler ile kullanıcılarının yanında olmaya devam ettiklerini belirten Ozan Elektronik Para A.Ş.’nin CEO’su Ömer Suner, “Güncel araştırmalar Türkiye’de 43 milyon oyuncu (gamer) olduğunu gösteriyor. 2021 yılında hayata geçirdiğimiz Ozan SuperApp ile tüm oyuncuların favori uygulaması olmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda, kullanıcılarımızın  uzun zamandır beklediği, çipli ve temassız ödeme özelliği bulunan Ozan SuperCard’ı hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm CarrefourSA, D&R ve Teknosa mağazalarından  ve online pazaryerlerinden lansmana özel 10 TL’ye satışa çıkan Ozan SuperCard’ımız ile yüzde 50’ye varan cashback ve indirim kampanyaları sunacağız. Yalnızca oyunlarda değil, yaşamın tüm alanlarında yanlarında olmayı hedeflediğimiz kullanıcılarımız,  Ozan SuperApp üzerinden finansal işlemlerini kolaylıkla yaparken, aynı zamanda birçok cashback ayrıcalığından yararlanabilecek. Üstelik bunların tamamını herhangi bir aylık kart aidat ücreti olmadan sunacağız” dedi.

Seat Leon fiyatları Golf’ü de geçti!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

WhatsApp'a Instagram Devrimi: Yeni Özellik Kullanıcıları Heyecanlandırdı!
Google, o hizmetini kapatıyor: Şirket açıklama yaptı!
Google arama, yapay zeka ile güçlendiriliyor: SEO uyumlu yenilikler geliyor!
Manor Lords, çıkışıyla hemen zirveye oturdu! İndirimli fiyatıyla kaçırmayın: 10 Mayıs'a kadar!
İphone kullananlar artık web olmadan da erişebilecek: İşte yeni özellik!