Özdağ'dan Bahçeli'ye Sert Tepki: 'Bebek Katili Terörist TBMM'de Konuşamaz!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Öcalan'ın TBMM'de konuşmasını istemesine sert tepki göstererek, "Allah böyle siyaseti kahretsin" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tecritteki PKK lideri Abdullah Öcalan’a yönelik "Gelsin TBMM’de DEM Parti grup toplantısında konuşsun, terörün tamamen bittiği, örgütün lağvedildiğini haykırsın" çağrısına sert bir yanıt verdi.

"BEBEK KATİLİ TERÖRİST"

 

Özdağ, sosyal medya platformu X’te yaptığı paylaşımda Bahçeli’nin önerisine ilişkin, "Allah böyle siyaseti kahretsin" diyerek tepkisini dile getirdi. Özdağ, "Bir bebek katili terörist, İstiklal Harbi vermiş gazi TBMM’de DEM grubunda konuşacak. İnanır gibi değil" ifadelerini kullandı.

TEPKİLERİN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Özdağ’ın açıklamaları, Bahçeli’nin sözlerine karşı büyüyen tepkilerin bir parçası olarak öne çıkıyor. Türkiye’deki siyasi tartışmaların giderek daha sert bir hal aldığı bu dönemde, Özdağ’ın yorumları kamuoyunda dikkat çekti. Özdağ’ın bu tepkisi, sosyal medyada da geniş yankı buldu ve birçok kullanıcıdan destek geldi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.