Özel: Bize "DEM'leniyor" diyenler, "terör yuvası" dedikleri partinin yetkilileriyle t

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya'da basın toplantısı düzenleyerek MHP lideri Devlet Bahçeli'nin DEM Partililerle yakınlaşmasını eleştirdi. Geçmişteki hakaretleri hatırlatan Özel, CHP'nin 2025 seçimlerinde birinci parti olma hedefini vurguladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin DEM Partililerle olan yakınlaşmasını eleştirerek, geçmişte kendilerine yönelik ağır hakaretleri hatırlattı.

Özel, Bahçeli'nin bu temaslarını şu şekilde değerlendirdi: "Bize geçmişte 'DEM'leniyor' diyenler, şimdi Devlet Bahçeli'nin kapatılmasını istediği partilere selam duruyor. Dünkü hakaretler unutulmadı."

Ayrıca, CHP'nin gelecek genel seçimlerde birinci parti olma hedefine vurgu yaparak, "Meydanlar erken seçim diyor. Sıkılacak diş kalmadı, Kasım 2025'te seçim olmalı. Tıpkı 31 Mart'ta olduğu gibi, ikinci yüzyılın ilk genel seçimlerinde de CHP'nin ışıkları sabaha kadar yanacak," dedi.

Muratpaşa Belediye Başkanı ile ilgili olarak, her CHP üyesinin aday olma hakkına sahip olduğunu ve partinin kararlarıyla aday gösterildiğini belirten Özel, Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda da "Partinin adayı, ortak akılla belirlenecek ve bir sonraki Cumhurbaşkanı olacak," ifadelerini kullandı.

Özel, Bahçeli'nin Sinan Ateş cinayetiyle ilgili gazetecilere yönelik tehditkar tutumunu da eleştirerek, siyasette saygı ve uyumun önemini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.